Moram nekom da se izjadam :((

1. Neću, ostavit ću mašti navolju:))

(jer u devedeset devet odsto slučajeva skontam da sam se zajebala)

2. Sacam vidjela ribu koja je jedno dvaes puta ružnija od mene i žvalavi se sa tipom koji je lepši od svih dedžgova koji su mi se svidjali skupa. Brate, nikad neću skontati kako se ove kosmičke anomalije slučavaju.

3. Pokaži mu sise, oženiće te lolo

4. Sacam vidjela ribu koja je jedno dvaes puta ružnija od mene i žvalavi se sa tipom koji je lepši od svih dedžgova koji su mi se svidjali skupa. Brate, nikad neću skontati kako se ove kosmičke anomalije slučavaju.

Isto mi se desilo neki dan. Dečko bio prelep, a ona ružna. Ne kontam.

5. jebiga, baš sam danas morala da ih ostavim kod kuće.

6. Isto mi se desilo neki dan. Dečko bio prelep, a ona ružna. Ne kontam.

Ma ne smetaju meni takve ribe, naprotiv. Samo žalim što ja nisam od tih što mogu da zbare hot plavokosog mjetalca, bez obzira kako izgledaju.

7. Ljubav i njena dobra duša But. :)

8. Ma ne smetaju meni takve ribe, naprotiv. Samo žalim što ja nisam od tih što mogu da zbare hot plavokosog mjetalca, bez obzira kako izgledaju.

Pa ni meni ne smetaju, samo se pitam kako im to uspeva, jebote?

9. Daju pičke prvo veče, da vam čika pacov kobjasni lolololol

10. Daju pičke prvo veče, da vam čika pacov kobjasni lolololol

Ovi su izgledali kao da su u vezi, sa nadimcima i tim sranjima.

I šta sad, covpa, a, a? Koje je tvoje stručno objašnjenje?

:)

edit:

Ljubav i njena dobra duša But. :)

Mm, nešto sumnjam.

11. Daju pičke prvo veče, da vam čika pacov kobjasni lolololol

Pa nije im nešto mnogo teško, kad su momci tako savršeni. lolo

12. Pa ni meni ne smetaju, samo se pitam kako im to uspeva, jebote?

Logično objašnjenje je to što momci sada jure one koje su nevine a to su devojke koje nisu tako lepe i koje niko neće. Hoće, brate, da nekoj skinu nevinost pa da ih ostave. Na žalost takve devojke lako padaju na lepe reči.

13. Nema logičnog objašnjenja, sve to ludo,mlado,besno i nadrogirano lolo

14. Logično objašnjenje je to što momci sada jure one koje su nevine a to su devojke koje nisu tako lepe i koje niko neće.

Brate, ovo je toliko odvratno ako je istinito. Prvo to što jure nevine defloracije radi, a drugo što će sjebati te ribe kad ih šutnu.

Meni je muka.

15. Hoće, brate, da nekoj skinu nevinost pa da ih ostave.

Ovaj dečko o kom ja pričam je sa tom devojkom već godinu i po. Nije je ostavio. On nju, izgleda voli. A savršen je, može da ima bilo koju ako je samo pogleda. Jok, on hoće nju. lolo

16. Ovi su izgledali kao da su u vezi, sa nadimcima i tim sranjima.

Ako je tako, onda su se našli. Vole se, imaju dosta toga zajedničkog i dopunjuju se. Nije im bitan izgled, bitno je razumevanje i podrška. Ako toga nema, onda džabe i lepota i sve.

17. Objašnjenje je da ima daju mnogo pičke, u svakakvim pozama, a onda loma i u rč. Verovatno su svesne svog neugleda pa se otvaraju na drugim poljima, nisu ko vi, zamišljate da ste proizvođači kolonjske vodice. :D

18. Covpa objašnjava lolo

19. Objašnjenje je da ima daju mnogo pičke, u svakakvim pozama,

Ovo je već u području mitologije:) Ja stojim pri tome da izgled (čak ni samopouzdanje) nema veze s količinom pičke koja se daje. Koliko voliš lika, toliko mu i daješ. Tako je jednostavno.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.