Moram nekom da se izjadam :((

1. To ti kažem brate, kad golub nadleti vašar na nekoga mora da se posere.

2. To ti kažem brate, kad golub nadleti vašar na nekoga mora da se posere.

A ko hrani golube? Tako je, rak rana ovog društva. Penzioneri i bahati ljudi koji kupe sendvič i pola bače, i to ne u kantu za smeće no nasred ulice.

3. A ko hrani golube? Tako je, rak rana ovog društva. Penzioneri i bahati ljudi koji kupe sendvič i pola bače, i to ne u kantu za smeće no nasred ulice.

Da, da, tužno je to.
    Kuda ide ovaj svet kad penzioner nema leba da jede a golub se goji.

4. Opušteno, Mesečarka. Ja ih nosim full-time već jače od dvaes godina pa mi ništa ne fali.

E, tako će biti sa mnom. Rekli mi da ih nosim non-stop, džabe što sam kukala, ne pomaže.

Mesečka,ja ti rekoh onomad da uzmeš monokl, kad si već ćorava samo na jedno oko. Ne možeš da ne izgledaš kul sa monoklom.

Hahahah :D A nee.. Odabrah neke za koje su mi rekli da mi stoje lepo, šta znam. Navićiću se već. :)

:zvizdi i patikom kopka pesak:

Nećeš, ne, ne :D <3

5. Nećeš, ne, ne :D <3

Ti se nista ne pitas :D <3 <3 <3

6. Ti se nista ne pitas :D <3 <3 <3

Ja znam da se branim. :P <3 <3 <3

7. net me jebe,gasi se sam od sebe i tako ostane diskonektovan nekad i satima,nije meni problem,nego ovo sto mi se ucitava,nerviram se

8. gladan sam...mrzi me da ustanem do frizidera da nesto napravim...

9. Imam toliko mesa u frižideru, da ne mogu da izaberem šta da jedem... FWP :)

10. Ja znam da se branim. :P <3 <3 <3

Pa :D <3 <3 <3

11. i jos mi upaljac ne radi,sjajno

12. Pa :D <3 <3 <3

Ništa, ništa. :P <3 <3 <3

13. Sale, Mesečka, s kakvim se ovo

<3

kršima gađete?

14. Eee mesoo...
    To je tajna.

15. Eee mesoo...
    To je tajna.

:)

16. jeo sam, napravio neki sendvic sa ruskom salatom...

17. Bio sa 2 prijatelja, planirali da kraduckamo malo.. vratili se praznih džepova .. :/

18. jebaga Kobe, ako planiras da krades kradi mnogo..mojne pilicaris...

19. iskustvo progovara iz ovoga javioa...

20. постала сам само прва пратиља на избору за мис универзума...јебем ти овај живот бедни

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.