Moram nekom da se izjadam :((

1. On kad kuca, kuca po dva sata isti post u kome jebe. I tako može po nekoliko puta, jedan za drugim.
    Legenda...

2. Sledeće nedelje dobijam nove naočare sa dioptrijom. Ima da izgledam kao čudakinja.

3. Супер је носити цвике.
    Е овако, имам један проблем. Имам лг кп500 и десна страна не ради
    телефон је радио нормално до прије сат али је само стала десна страна. Није паоније ништа само не ради десна страна.
    Како да конектујем на нет и да упдејтујем систем.

4. Супер је носити цвике.

Meni nije. Ne bih ih ni uzela da keva ne smara da ću da ''oćoravim'' načisto.

5. Ma dobićeš neke ovakve lepe, pa ćeš onda čak i lepša da budeš...

http://www.myglassessite.com/wp-content/uploads/2011/01/2009491428049748.jpg

6. Da li i meni trebaju naočare kada na gornjoj slici vidim bicikl bez volana i pedala?

7. Ima to i svojih prednosti, veruj mi...

Posle, recimo, možeš sama da se šetaš noću kroz najgore krajeve i da se uopšte ne plašiš da će neko možda da te napastvuje, siluje ili sl... :-P

Šalim se bre, ima prelepih...ne tripuj se. :-)

8. Posle, recimo, možeš sama da se šetaš noću kroz najgore krajeve i da se uopšte ne plašiš da će neko možda da te napastvuje, siluje ili sl... :-P

Jedina uteha. Baš sam htela to da kažem. :P

Šalim se bre, ima prelepih...ne tripuj se. :-)

Ima, samo meni neće stajati lepo, znam. :)

9. On kad kuca, kuca po dva sata isti post u kome jebe. I tako može po nekoliko puta, jedan za drugim.
    Legenda...

ahahahaa...znam ga!:)))

10. Opušteno, Mesečarka. Ja ih nosim full-time već jače od dvaes godina pa mi ništa ne fali. Vaistinu postadoše mi kao samuraju katana ili turčinu čibuk, bez njih sam ko od majke rođen.

11. Kurd
    Ama kad ima naveći jebač na forumu, što da nema i najveći tabadžija.
    Stvarno, što to da nema, jebi ga? :-)

Виртуелно табање би изазивало исти ефекат као и виртуелно јебање. Само што би поред гомиле Вукајлијаша-јебача сад имали гомилу Вукајлијаша-табаџија, који у стварности само јебуцкају, односно табају тастауру.

12. Posle, recimo, možeš sama da se šetaš noću kroz najgore krajeve i da se uopšte ne plašiš da će neko možda da te napastvuje, siluje ili sl... :-P

:zvizdi i patikom kopka pesak:

13. Mesečka,ja ti rekoh onomad da uzmeš monokl, kad si već ćorava samo na jedno oko. Ne možeš da ne izgledaš kul sa monoklom.

14. Ljudi koji ne znaju svoju imejl adresu imaju ADSL a prevejani pirati kao ja se zlopate s jebenim modemom. Život je sranje. Ovaj sajber takođe.

15. A vi ćoravi jedite šargarepe, puštite ljude da se izjasne sa pravim problemima, ka ovo ja iznad mene.

16. Život je sranje. Ovaj sajber takođe.

Čista logika, ako ti je ovaj život sranje biće ti sranje i onaj posle smrti, i svaka sledeća reinkarnacija, nekom je moralo da se zalomi. A pošto je težnja većine stvari u prirodi da idu u krug malo šta se suštinski menja.

Ljudi se slabo sećaju prošlih života baš zato da ne bi znali kako čak ni samoubistvo nije izlaz.

17. Jes jebote, čak me i bolest zaobilazi, svi boluju od gripa, prehlade ili nekog drugog zimskog sporta a jedino ja zdrav.

18. Mada to za reinkarnaciju, paraleni svetovi i te stvari, nešto mi to nije baš... Ljudi vole da se tripuju da su posebni, vole da misle da postoji nešto više od ovoga, ali ja mislim da nema, kako starim sve sam u to sigurniji. Al ono, kul je to, tripovanje svega toga, čovek kad se nečemu nada. Naprimer, ja od kad znam za sebe sve što svi vele je "Biće bolje." Oće kurac. Brate ja znam da neće i skoro da sam se pomirio s tim. Gledam samo da mi stomak ne poraste toliko da vidim s čim pišam i da što manje jedem govna.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.