Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Haha, vidiš to je zanimljivo kako je čovekov nos selektivan, apsolutno sve što sam praviš, ma kako jako mirisalo ti je podnošljivije nego kada neko drugi radi, evolucija je luda. U pravu si, upravo sam se setila kada taj miris nije dopirao iz naše kuće, nego susedne... Baš nije bilo tako jako prijatno. :D Ali opet... VOLIM! :)
Leči se :-P
Evo idem oma, sve ću lukove iz bašte da povadim, ti mladi nisu baš tako jaki, ali eto... Klin se klinom izbija. :)
mmmm, mladi luk, aaaaaahhhhhhhhhh
Jako, jako zahvalna biljka, kao i sve sa lukovicom, ako terasu, mož' da gajiš za lične potrebe i da jedeš kao kraljica. :)
to kod nas sade kad ne znaju šta bi na njivu - posadiš, zaboraviš, dođeš na jesen i povadiš i eto love :)
Ako komšiluk ne povadi pre tebe :)
bude i toga, ali samo okreneš pa povadiš njihov krompir :)
Bome, nama bili upali u šupu, ali nisu imali šta mnogo da pokradu, pošto su sve stare alatke, pa su valjda uzeli samo neki šlj radio. :)
Pa lakše počupati luk nego povaditi krompir...zajebi :)
Da, ali zato je mnogo prijatniji miris kada se prže krompirići nego luk. :)
Isti đavo Nato, sve se to na isti način radi, guznom vadilicom...
Najprijatniji je miris kad se na taj krompir i luk stavi par kila svinjskog vrata pa gurneš u rernu sa grančicom ruzmarina :)
Imaš dodatak na motokultivator kojim vadiš krompir ko od šale....
Ja više ne znam na kojoj sam temi :))))))))
Sad mi mirišu mladi krompirići...
I ja isto... Čekaj, jadanje, hvaljenje ili pitanja? Where are we?
Je li se to neko priprema da krka u 24:00?? :)))
Disclaimer: neuviđavno sam se insertovao u trijalog i hajdžekovao novu stranu. U nastavku: Brusov odgovor Deseptikonki na pitanje:
Uživajte u nastavku programa 24h Kitchen Specijal: Post - Poslednji sati
Zar je bitno? Gde su mladi tu je i zabava :)
EDIT: a pazi Grofe kako mi je post univerzalan i za tebe i za nju :)
JA! Moram da postim dispoštujem ćaleta bar taj jedan dan, eno ga pored mene radi neke matamutike... Ali čekam! Nije mi jasno, nije da nisam jela... I krompira i ribe i sve, ali opet sam gladna, treba mi sir!
nema kod mene krkanluk, rešila sam da ne jedem neko vreme...uvek mi je upaljena rezerva. Gladujem sa stilom :)
E, da se pohvalim kad sam/smo već na toj temi, mnogo sam manje gladna kako je otoplilo i baš je to super, krenula sam i ponovo da vežbam, plus- posađene ruže odlično napreduju! :)