U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ozbiljno, za nekih dve-tri godine kada poraste, aj vud tejk him on a drink if hi vants tu. Već sam mu ja rekla to. :)
А шта, нисте слично годиште?
Лололо, everything is possible in today's world.
Ја сам ваљда најмлађи форумаш, колко памтим. :Д
E, ako ispadne na kraju nešto sa onom drugom ''sort of'', što je ista kao ja, a verujem da hoće, a i ko zna duge su to godine, ja nakalemim sebi Megatrona, opet ću vodim na piće jer smo svakako ortaci mađije, tako da win either way. :)
Колико си матор Џорди?
Мађијски ортаци из Слитерина. Лоло, дођемо онда Креб и Гојл. :Д
Мада, некако сам убеђен да ћемо да сконтамо да се познајемо сто година лоло.
Петнес. Нећу да кажем и по да не звучим још више као клинац. :Д
E, ako ispadne na kraju nešto sa onom drugom ''sort of'', što je ista kao ja, a verujem da hoće, a i ko zna duge su to godine, ja nakalemim sebi Megatrona, opet ću vodim na piće jer smo svakako ortaci mađije, tako da win either way. :)
Ауф, ауф... па такво пиће не да није вин, него је тешко мучење. Кајаћеш се после. Зар не знаш да права љубав године не броји?
DŽORDI EO PIČKE IZNENADA OPAAAAAA
moram danas da platim ruckove u firmi, nisam placao od septembra... racunam bice oko 17-18 iljada
Džabe.
da si narodni poslanik izašlo bi oko 700-800 dinara...
moram danas da platim ruckove u firmi, nisam placao od septembra... racunam bice oko 17-18 iljada
Reci im da te sacekaju ispred firme svi. Ukradi autobus, zakucaj se u njih,al onako sa 40,50 na sat , da svi prezive. Taman ce se svi u najmanju ruku ugruvaju, salju ih u bolnicu gde ce dobiti rucak. Jes da ces morati u cuzu na neko vreme i da vise neces smeti da vozis autobus,al bar si ustedeo 18 000.
Ubr, koji su vam to obicaji keve vam? Oces da kazes da svakog dana neko drugi da po 17 000 za rucak?
Pa valjda plaća svoje zaostale račune.
Pazi ako je neki džabni firmin restoran, u proseku ručak 250 kinti, 20 radnih dana, od septembra da si ručao tamo svaki drugi dan, to ti je to...ili je još jeftinije pa si išao svaki dan..
zaostali racuni... rucak je 150 il 200 u firminom restoranu (u zavisnosti sta uzmes). realno, nije skupo al se nakalemilo
sto jes-jes
edit: kaze kolega iz ekonomskog da sam oborio rekord :D 20250 dinara
http://www.youtube.com/watch?v=-ihTwM0jQSY
Bio si mlad...
sutra odlaze njemci koe sam ugostio prethodnih par dana, nači nema više jure nema više davidof nema više novi x3 nema više pičke e bedaka li
u sredu odvaljen upoznam neku vr ribu i kao danas da se nadjemo, kontam da je spavam i to, kad klinka jebeno 96, mislim nije to tolki problem, po zakonu moze sa 16 da se roka, al je polupana zestoko. Sto je najgore ispalio sam drugara i kevu, za 2sata treba da ustanem, startovala me murija, ja popio 5 piva al sam se unormalio pre nego sto sam seo u auto pa me pustili, crklo mi svetlo prednje. Bilo je to jedno izuzetno vece, kontam da od sad mrzim psidzu iako sam je gotivio. Aj laku noc
ubise me ledja moji vi.
sveze sam se naspavao, ne! Dobro jutro