Moram nekom da se izjadam :((

1. ako hoce neko da mi odsece noge,nek svrati tamo blizu ,,herbalife,,-a

2. Genijalan, vidi mu osmeha.

3. Ma genijalan, kažem i ja. Sad zna i kad dođe vreme za vezivanje, pa se ne da navarati... Čekam malo da otopli pa da ga okupam. Mislim da će biti šou...

4. Uhvatio me neki osjećaj, da mi je se napiti al' da se uništim od alkohola. Ne znam što. Nemam razlog, samo me vuče alkohol.

Imam u subotu turnir u Aleksincu, pa kad se vratim otale odoh na selo, uzmem flašu-dvije kajsije i roknem se.

5. Nemoj skočko prošli put si teo biješ na random.

6. Eeee, cuki! :) Komšija ima jednu kucu, ja u životu milije stvorenje od nje nisam videla. Samo nas i komšije pored voli, kada nas vidi juri, i odmah ti se kod nogu okrene na stomak da je pomaziš. Mnogo je slatka, ima jako mile oči.

7. Жућа се вратио.

8. Ко се вратио?

9. Eeee, cuki!

Лоло, мој кер се зове Цуки, сладак је јако, ал је луд ко струја. Сад бих ставио видео у којем витла кантом по дворишту и руши све редом, али ми сестра није пребацила. Фотографије немамо, пошто никад није довољно дуго стајао на једном месту.

10. Džordi, bre! o.O Od sad te zovem kripi! Prvo Alister, pa onda sve ostalo... :D Sacam došla iz prodavnice, vidim na stadionu jednog haskija, jao kako je sladak, ceo dan bih mogla da ga gnjavim onako cupavog!

11. Il ću da uzmem mače, il ću svisnem.

12. Džordi, bre! o.O Od sad te zovem kripi! Prvo
    Alister, pa onda sve ostalo... :D

Не заборави змајологију, све је почело са змајологијом... :)

13. Па узми маче Гого, ко да је то тешко :)

14. Ja i zaboravil ada si to bio ti. :D

Gogo UZMI! :3

15. Mnogo smoren.... Pravim već 4. krug po Vuki u nadi da ću naći nešto, al fazon ne znam ni sam šta... Triput sam i svoj profil pročešljao, al slaba vajda....

16. Прочешљај мој.

17. oću... drž' se dobro... :P

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.