Slomio sam članak na drugoj metakarpalnoj kosti desne šake.
Kada nadovežemo na to napuklu čunastu kost (os scaphoideum) i malo više napuklu glavičastu (os capitatum) a kada uzmemo u obzir da idem u subotu na turnir u Aleksinac - lijepo ću se provesti.
Ne znam ja o čemu vi momci, ali ja sam prečešljao prve tri strane defki...
Jebotebog, ti na svakoj imaš ukupan skor (pluseva i minusa) preko 70... moje jedva dvajes prelaze... Kako se reklamiraš?
Kada nadovežemo na to napuklu čunastu kost (os scaphoideum) i malo više napuklu glavičastu (os capitatum) a kada uzmemo u obzir da idem u subotu na turnir u Aleksinac - lijepo ću se provesti.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ja se taman zapitao zašto voliš da ti češljaju čmar.
http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/252/995/483.png
Јер си ми ти реко да је много добар осећај.
Svašta, da sam ti ja rekao znao bi valjda, šta ima da se pitam.
Ne znam ja o čemu vi momci, ali ja sam prečešljao prve tri strane defki...
Jebotebog, ti na svakoj imaš ukupan skor (pluseva i minusa) preko 70... moje jedva dvajes prelaze... Kako se reklamiraš?
gladan je, a naš plus, njemu leba
Nek te ćaća prijavi za invalidninu lolo
Ne može. Sam sam prihvatio rizik bavljenja ekstremnim sportom xD
U tom slučaju nek ti je ortoped u pomoći, srećno!
Koji sport je u pitanju, Skočko?
Послаћемо ти Дулића кад изађе из бајбока.
nema teorije da zaspim ako se ne nacugam
Pa nacugaj se, ne vidim u čemu je problem?
sad je već sve odlično:) živeli!
борбе медведа
misliš međeda? :)
Jepte se.
Инсомничан сам.
Čimp, zovi Jelenu Karleušu, možda ti ona može pomoći. lolololo