U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Stajaćemo na trgu kao vremenska prognoza.
Mislim da bi bili bolji od ovih sa dnevnika lolo
to i nije neki uspeh
torazulu idi kod doktora pre nego sto pocne vikend. sesta
nimulid je zakon. glupi brufen radi 6 sati, a nimulid 12 i jeftiniji je, jebi ga, prave ga FNRJ Makedonci. Ima i nimulid mast.
Mislim da ti je fastum analgetik mast. ako je oteceno maze se hepatrombin. ako treba da zaraste gavez gel. ako boli dok hodas zelena i crvena konjova mas
Rvaci, sambisti, tekvondisti, karatisti, kikbokseri.... medju njima moze da se nabunari ljudi koji znaju tradicionalnu medicinu. apokunktura, igle, ledovi, pegle, kostolomljenje, nameštanje kostiju i rskavica i druge lepote iz istočne rusije, koreje i sličnih tajlanda. Hoće da reše ljudima problem.
Mirujes, pa posle razrađuješ. Vremenom se navikneš na bol.
e da nimulid ima malo odlozeno dejstvo. jedno 30 do 60 minuta
cistio sam sobu...u uglu sobe mi bleji vise od 10 velikih kesa sa otpacima i otpaci u malim kesama unutar velikih kesa...pogledam na krevet,nema mi oko 6 buksni...2,3 puta sam pretrazio cese i nema ih opet...
posmatram Vukajliju povremeno iz off-a dok radim... već danima mi se jede supa iz kesice...
jbt, bruce, ja kolko sam skonto da si ti sad vise na Vuki nego dok si bio ondulator,
mada ima logike, sad ne gubis vrijeme na ciscenje govana od definicija/postera/reakcija/komentara/autora...:)
Ma jok, uvaljeno mi je gomila sranja od novih poslova koji se uglavnom sastoje od čitanja papirologije, unošenja podataka i povremenog čekanja na učitavanje - otvorim Vuku pa kad god čekam rezultat ovde piskaram.
Da i dalje moderišem bio bi prinuđen da jednu od te dve stvari otaljavam traljavo, ovako mogu ljudski da se zajebavam i istovremeno opustim od nelogičnih govana koja mi nameću Dinkić & Co.
Ma nije lose ovako, bar si se vratio kao autor, pa sam te turio na pracenje :)
Juče završio srednju, a danas već moram da učim! E šta ti je život! :((
http://www.gifbay.com/images/2012/09/face_slap_in_slow_motion-2100.gif
Sad tek počinje učenje, Wave.
Sve ispočetka. lolo
И кад то научиш, онда још више учења иде... И тако у недоглед.
tamo kod herbalife na nbg-u,koja je to ulica jebem li ga,najretardiraniji jebeni semafori
da bi presao 20 metara da stignes od jedne strane do druge moras da predjes 60 jebenih semafora...ne radi za pesake stalno je crveno,pa me dok sam krenuo da prelazim dok je na cesti bilo crveno,za 2 mikromilisekunde im se od crvenog u zuto u zeleno,a oni sa bolom u kurcu samo krenuli da pice,morao sam da protrcim,zamalo me nisu udarili,njih 10 sve ih boli kurac...minut dva kasnije u povratku taman kad stigoh do semafora njima se upali crveno,ja reko do jaja samo vidis jedan kreten,dal mu je pukla kocnica il sta bip bip mi tu,200 na sat projuri,da sam se sklonio koju sekundu kasnije bio bi mleveno meso...i jos mi pokazuje palac gore iz kole,kao bravo,sta vec to treba da znaci,lolo,jebem ih u usta sve koji su radili na tim semaforima...
@Skocimis
Definitivno, jedino sto (malo) deluje kod zapaljenja nervnog spleta i ukljestenja je kombinacija dilofenak duo i trodon, sad mogu da tvrdim pouzdano, ne do Bog da ti ikad zatreba, ali sada mogu da spavam sedeci... I kucam sa obadve ruke.
Ajd da opisem sta se desava da znate zlu ne trebalo...
Desi se (meni je ovo drugi put, prvi put je bilo levoj strani) da se pri nosenju velikog tereta preko jednog ramena ukljesti ulnarni nerv (ili neki do njega) u vratnoj kicmi. Posebno je opasno kad, kao bikcina koja moze dosta da potegne prebacis kanap preko ramena pa tako dizes teret, da bi sacuvao kicmu. To sme da se radi samo sa SIROKOM trakom. Prvi put kad sam se sjebao, ja sam nosio autoprikolicu okrenutu naopako. I pocne to kao nelagoda, kao boli vrat, i ti se razmradavas, ma proci ce, al kurac nece,tad prvi put bol nije bio toliko strasan, ali pocela je da otkazuje ruka u odredjenim polozajima, samo utrne i otkaze. Nisam recimo imao sanse da vozim biciklu. I onda sam slucajno skontao da to zavisi od polozaja vrata. Sve u svemu patio sam se neka cetirir meseca. Onda sam otisao kod doktora, i terapija je bila, 3x dexazon inekcije, i tri puta diklofenak inekcije, plus terapija struja, ultrazvuk i masaza,i posle sest terapija otislo ko rukom odneseno.
E na Veliki Petak, ja majmuncina isao da ronim i natovario na sebe torbu i olovo PREKO RAMENA (idiot) bocu na rame pridrzavam jednom rukom, i plus jos jedan ranac u drugoj ruci, i tako silazim niz jednu strminu gde ne mozes ni ovako da sidjes, i pocnem da suljam i iscimam se nekako te strcim i ne padnem, e, ali kurac torba se usekla u rame, a boca pritisakala odozgo, i osetim ja kao nesto kad sam oblacio odelo, reko nema veze. Kurac. Nikada se u zivotu nisam ovoliko napatio, sad sam savrseno srecan jer mogu da spavam sedeci, i kucam sa obe ruke. A, bivao sam boden, razbijan, usivan, kratio prste, pisao krv, uglavnom znam sta je bOull... Ovo ti je ko da ti je neko zabio noz u rame, i uvrce ga BEZ PRESTANKA pet dana. Dobro nisam poludeo. Sad mi je jasno zasto su oni mucenici starci urlali kad mi izadjemo napolje sa loptom, hteo sam da ubijem jednog sto mi je drcao sa trimerom. Znaci ako vam se ne daj boze desi ovako nesto, ne bacajte 20E na doktora ko ja sto sam, nego roknite ove inekcije i terapija i kraj.
@Dragisic
Na ovo se ne moze navici... Ne mozes da spavas, jedes i mislis, i pocinjes da razmisljas da popijes jedan metak. Mada, nisam probao heroin...
@VanGoga
Bio sam i kod kiroprakticara. -1000 din, i imao je srece sto ga nisam izuo od batina. Ja mu kazem NEMOJ da mi diras kicmu, nista mi nije sa kicmom, i on pritiskaj, lomi, dok ga nisam oterao u kurac.
Sustina je, da je meni ODMAH posle prvog dexazona bilo BOLJE, a ja sam umesto da cutim i mirujem, nastavio da se manijacim, i radi fizicki ceo dan. Jebiga, nerv otekne i ukljesti se, od dexazona splasne, i LAGANO se strujom, ultrazvukom i masazom izvlaci napolje, tu sila ne pomaze. I mirovanje.
u nekoj predstavi glumim ozbiljnu učiteljicu, a nemam ič od ozbiljne odjeće :( bukvalno, ni baletanke.
obuci se neozbiljno pa onda odglumi da se useres
roso bira tezi put
e jebi se:D
океј лолло