Neam , brate...
Al ako hoćeš pravi savet: Neophodna ti je jaka fizička aktivnost... Kad završiš, uzmeš nakočeš se ladnog mleka, al mora ladno da bude... I ona će i krv u stomak da ti se spusti, da ti bude ladno, legneš, dobro se pokriješ i ima da spavaš ko beba...
Kako me je čoek opalio krošeom, samo sam na trenutak spustio lijevu ruku i ponudio mu bradu na tacni i on je to mučki iskoristio....
Ev' sad mi muka i boli me glava, otreso me momački.
Blago tebi... Ja lezim vec peti dan s upaljenim spletom zivaca desnog ramena i urlam od bola. Nijedni poznati lekovi ne daluju da ga smanje. Uzeo bih krose u bradu vrlo rado.
Odakle mi iz guzice... Bropmazepam, lorazepam, novalgetol, rapidol, rapten, zodol, trodon, i pio sam i pivo (a inace ne pijem) i nista... Ali bas. Ja jedino znam gde ima heroin da se nabavi, a ako ni to ne bude delovalo, onda...
Istina, u roku od nekoliko sekundi olakšanje, prijatno hlađenje. Od promaje me jednom zaboljelo uho i mazala sam spolja. Istina, treba često ponavljati, ali djeluje. Za dan prestalo.
Дај број. :)
Neam , brate...
Al ako hoćeš pravi savet: Neophodna ti je jaka fizička aktivnost... Kad završiš, uzmeš nakočeš se ladnog mleka, al mora ladno da bude... I ona će i krv u stomak da ti se spusti, da ti bude ladno, legneš, dobro se pokriješ i ima da spavaš ko beba...
vidis sta se sve nauci kad se bezi sa casova? pa vi idite u skolu, jebala vas skola
chipmunk, popij 2 piva na eks i lezi u krevet.
Издркај.
malo vutrice sprzi,najedi se i napij soka onda za 20 minuta mozes da se onesvestis bez problema...
Jebi.
Kako me je čoek opalio krošeom, samo sam na trenutak spustio lijevu ruku i ponudio mu bradu na tacni i on je to mučki iskoristio....
Ev' sad mi muka i boli me glava, otreso me momački.
Imas sreće u glavu te pogodio, mogo te u neki vitalni organ ;)
ЈЕБОТЕ, тебе није туко само ко није 'тео.
Bio sam tučen i ja sam tukao jer tad tacam bijo mlaaaaad....
Blago tebi... Ja lezim vec peti dan s upaljenim spletom zivaca desnog ramena i urlam od bola. Nijedni poznati lekovi ne daluju da ga smanje. Uzeo bih krose u bradu vrlo rado.
Morfin?
Odakle mi iz guzice... Bropmazepam, lorazepam, novalgetol, rapidol, rapten, zodol, trodon, i pio sam i pivo (a inace ne pijem) i nista... Ali bas. Ja jedino znam gde ima heroin da se nabavi, a ako ni to ne bude delovalo, onda...
зелена коњска мас'. сиду лечи.
3-4 nimulida, ima da zaspiš ko mače.
Odo da kupim, ako bude radilo ihaaaaaj... Cek, kaze zena da imam nije radilo. Sad cu cetiri da grunem.
Istina, u roku od nekoliko sekundi olakšanje, prijatno hlađenje. Od promaje me jednom zaboljelo uho i mazala sam spolja. Istina, treba često ponavljati, ali djeluje. Za dan prestalo.
Kutijica zlata vrijedna.
Meni je nimulid ublažio bolove čak i kad sam imao iščašenja ramena (bilo je toga više puta), kontam da može pomoći.
Samo oprezno sa tim analgeticima, nemoj se puno kljukati ako već ne pomažu, ode jetra od toga.
Al ste vi svi havarisani, šta će tek biti za 20 godina?