Moram nekom da se izjadam :((

1. kupim sebi danas Kolu, a na flašici piše 'vječiti student'

2. bolje da si kupio vinjak :)

3. Joj, kako glup dan, dosadna kišurina, mnogo me je smorila...

4. :)

crveni tepih koji je zjapio u podrumu mojih snova već večeras će biti prostrt na ugaženi put što vodi ka mojim ciljevima, a u inat Koka Koli ću završiti faks prije roka.

5. to je pravi srpski duh - u inat amerima :)

6. Eto kako ti natpisi motivišu, nisu oni to za džabe stavili :)

7. kupim Najk patike na kojima piše 'Не можемо те носити колико си крме дебело' i skinem ovaj stomačić hehe

8. ako nađeš takve, meni treba dva para :)

9. Mođe jedan i meni. :3

10. Ne mogu da nosim nove cipelke zbog kiše!!! Grrrr !!
    ED: Pričam gluposti, skembala sam koleno, tišti me i nervozna sam zbog toga ko ker, mali ker. A onu konjsku mas imam za još par mazanija. A od plate mi ostalo samo sećanje i neplaćeni računi.
    Al ja više volim da mi problem bude to što ne mogu dobujem lepe cipelice.

11. Ja sam bogami danas nosila čizme Gogo, a kako stvari stoje i sutra ću :)

12. Iju! Ta ne vrćem se više u čizme, taman da sekire padaju! Inatim se s kišom-teramo jedna drugoj inat! :)

13. Ja sam bogami danas nosila čizme Gogo, a kako stvari stoje i sutra ću :)

Da nisu šarene, gumane? :))

14. Pa dobro, ja danas čizme i minjak :)

15. seksi, kao francuska tinejdžerka, već vidim i crveni kišobrančić Amelije Pulen :)

16. E, to, Nato, da udarimo kontru! ;)

17. već vidim i crveni kišobrančić Amelije Pulen :)

A ja je vidim kao Meri Popins, kako leti pomoću kišobrana...lololo

18. E nije crveni, nego narandžasti :))

19. pa to kad krene sunce da sija, a kiša još pada, a ja se zagledam odozdo prema gore, onda crvena prosijava narandžasto... ih, ode ženu nešto da pitam...

20. Амелија није сексуално биће, онај секс на крају филма је само комерцијализација!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.