Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Isključio, otresao i sad šljaka još bolje. Šljiva je mama.
Veruj mi mobilni ti je zahvalan sada. Svi vole rakiju pa imobilni.
Ево патетике.
Сад сам видео слику са старог телефона, покојни пас Грицко и мачак који је још овде Жућа леже и грле се заједно на хладном јануарском поподневу 2012. године. Суза ми у оку била.
Gricko... zvuči šašavo, ali mene čukljevi više ne bole.
Хвала Агилни, ал јесте, неко га отровао маму им јебем.
http://www.dodaj.rs/f/1s/U6/3mptiv5F/922823652980214719288210.jpg
I zbog ovog su me banovali s fejsare, ŠKK?!
Спојили ми се крајници, не могу да гутам јеееееееееј
iscupaj ih...ja sam sve svoje iscupao pa mogu da usisavam mnogo dima
Zabranili mi na fejsu da postujem komentare u grupe koje prelaze 15000 članova.
Šta bre koj kurac?
Ти онда само испљуни.
Није то то ако не прогутам, јбг :///
Како сад да прераним породицу ?
uvijek ti ostaje krimpaj.
Hahaha, koja ludnica! Navaljuju mačke kao lude na ovu našu, sve pršti od mjaukanja i mačije jebačine, a kao bonus brat je nešto sjeb'o bravu, pa sada ne možemo da zaključamo ni moj ni deo gde su mi ćale i keva. Sreća pa još imam ovo kuvalo što mu voda provri za deset sekundi da polijem nekoga ako provali... Imali smo već krađa po bašti, nadam se da nisu dovoljno pametni da se popnu gore do kuće. :D
Kakva je to zakasnela reakcija?
kod nas u severnim krajevima februar tek sad stigao...
Jes bre, pre nego sto je moj zadnji macak Miljojko III Bezrepi, posao pitem svojih prethodnika, doveo je kuci jednu zenu sa detetom malim zenskim. Ispostavilo se da je ta Mara jedna velika kurva, koja je i cerku na prostituciju navukla, te se sad mace, a oko kuce mi se vrzmaju isti oni mackovi sto imaju glavu ko pitbul sa kojima je Miljojko ratovao... E pa nes kolega, imaju tri maceta mala sad, cim malo porastu uzimam jedno musko, a Mara i njena cerka ima da lete napolje.
Jel ovo tvoj oglas? :)))
http://img385.imageshack.us/img385/4311/trimacetasz4.jpg
Maro kurvo, sram te bilo!!!!
PA ne pare se mačke samo u febnruaru, nažalost. :D Ali jesu malko zakasnili, ova naša je imala mačiće pa ih sakrila negde, izgleda da je to neki komšija odmah sredio, i mačori se ponovo okupili. :D
Jeste, al nemoj nikom da kazes, pisao sam pravilnom latinicom, a ne osisanom da me ne provali Elvir Burazerovic, huehue;)
To le lepa Mara
kci starog macoraaaa...
-Macori pevaju, piju cvetal i tetoviraju se sadiljkama za kupus-