Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
a tebi ću da skinem krunu, da me ne zbunjuješ nadimcima
:'( Zar tehno bakici? Zamisli bakicu sa brzim cvidžama u trenerci kako džaska u disku, podigneš je za glavu a ona mlatara nožicama i dalje i kulira. Presmešna scena.
Jbt Luhe, mijenjaš nadimke ko kakva tinejdžerka frizure, željna paženje svog malo starijeg komšije koji radi u državnoj firmi i vozi pasata 5. I ja bi tako, ali nisam rukopoložen.
Mene više asocira na debelu brkatu babu na ekserima kako lurkuje po žurkama mlado meso :)
Au brate, ja čitao pogrešno. Mada opet, ne menjam svoju izjavu :)
ахахаха чаче
не ти чаче, него мислио сам на псето, ша се жалиш, то је до јаја е
Ćuti, Tomdrile, tužno je kad te objektifikuju :(
ne bih znao, nikada se nisam osjetio objektifikovanim, ali zvuči kao smrt za nas benigne ljude
Znači, postati maligan :)
Ja sam sinoć sanjao da jebem i toliko mi je i u snu smrdila kurčina da mi je riba rekla da mogu samo u rč da je jebem tako masnim kurcem.
Tu sam je pojebao na brzinu nekako sam bio skroz donji valjda me to sjebalo i onda sam otišao u dvorište te neke kuće đe sam bio i jebao kokošku (edit baš kokoška) neku. Imala usran rč i ona majke mi.
Poslije sam se probudio sa spermuljom u gaćama... ne znam jesam svršio na dio sa žemskom ili sa kokoškom.
Baš sam se osjetio patetično
ЈА НИСАМ САМО ПАРЧЕ МЕСА!!1
Газимудо, исто сам мислио за тебе...из тебе нека црнина препедерска. А онако, наочит си момак-исти Ловерњ хаха
koji libido žena mora da ima da te pretvori u predmet bokte
dosta je zanimljivije pričati perverzije i maštati koitus nego stvarno to raditi :3
Није жена као једна него свака са којом сам био или мислио да јесам...ЈА САМО ХОЋУ ДА МЕ НЕКА ПОМАЗИ ИЛИ ТОПЛУ РЕЧ ПОСЛЕ НЕВЕРОВАТНОГ СЕКСА ОД 3 САТА КОЈИ ИМ ПРУЖАМ! :((((
Izgorila mi leđa. 200 stepeni sigurno ima. I boli.
maži kiselo mleko...
Ako mi daš adresu, ja ću doći da te besplatno namažem.
A da joj kažeš to?
Ili možda stalno padaš na isti tip žena? xexe
elek, kupi usput i šaljićev melem...pa se mažite.
Mažem aloa verom.
Prema anketi sprovedenoj na Vukajliji, ja sam shemale. Pa sad, ako ti ne smeta...
A slika ti je super!