U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Kaka pluca na po srca....na moreta bio..
a da probas da odes kod lekara?
"Pa da mi nađe nešto?" Ne budi lud, ruse.
preko neta je bolje,net sve zna.sve sami strucnjaci za sve i svasta.pored moljenja za internet status znaju i da lece i stravu onlajn razlivaju.
Imam veliki problem, stvarno je ozbiljno, znam da će 99% vas misliti da trolujem da se sprdam ako kad razmislite malo bolje skontaćete da je realno tako, ne samo kod mene nego i kod mnogih mladih ljudi u svetu. O čemu se radi: ja hoću da budem opasan momak, kriminalac ali mi mama i tata ne daju
Malter, cigla, dobro za mišiće, žene vole plećate mladićAAAAAOOOEEEEEE
Ubij mamu i tatu.
Pitaj ih da ti dozvole kad pojedeš svu boraniju i uradiš domaći.
LJEPŠE OD PARIZA, LJEPŠE OD LONDONA, SELO MOJE IZNAD POLIGONAAAAAAAAA!
Ne mogu vise da trpim, stalno mi se mesaju u zivot
Pa odseli se.
Odselio sam se pre 10 dana pa je keva plakala svaki dan i molili su me da se vratim kući, i ja debil popustim i vratim se. Voleo bih da nadjemo neki kompromis
https://www.youtube.com/watch?v=tTcUWKocZDc
Počni slušati pravu ziku za zhestoke momke i pogledaj RANE jedno 15 puta, dok ne naučiš napamet. Zatim se obuci kao oni iz filma i koristi njihovereplike dok te neko ne ubije bejzbolkom jer si ret.
Maestro, idi na VOS, tamo pokupiš prvo terminologiju iz Munzea, posle će sve biti lako.
Ma nije meni problem u fazonima nego u ćaletu i kevi
Meni su moji jeli džigericu i nabijali depresiju dok se nisam odselio, posle toga sam postao 60% drugi čovek. Mislim, moji nisu loši ljudi, ali ako postave atmosferu tako da ti osećaš konstantnu napetost, a sve okolo je raspad, i ne možeš da funkcionišeš - pali! Malo je i njima i meni bilo teško kad sam otišao, pa se i to dovelo u red, sad se vidimo par puta nedeljno, i to je to. Nemoj sebe sjebavati zbog tuđih hirova.
Spava mi se neizdržljivo. A moram da budem skoncentrisana maksimalno za ovaj poso koji trenutno radim.
A spava mi se da ću plačem.
Си неки деминер??
Jok, al unosim podatke.