Moram nekom da se izjadam :((

1. Блејање у комп, дакле?
    Јебено млого јебено.

2. Jeste, brat moj, a radim na dokumentima iz 1945.

3. Сереш, јбт леб.
    Твоје су паре. :п хД

4. Velika mrsna pravoslavna kafa
    Malo razmrdavanja u mestu
    I podsećaj se da je petak

5. Meni kad se spava, pomaže mi jedino da spavam.

6. ja sam odradio hitne poslove i vratio se kući, jučerašnji pasulj i ja se nismo složili kako treba, porota još donosi konačnu odluku...

7. VanGoga
    Jok, al unosim podatke.

Jeste, brat moj, a radim na dokumentima iz 1945.

Boskic? Da li zna cika Djordje sta radis?

8. Pogrešio si Gugi, Goga je čika Đorđe :)

9. AAHHAHAHAHAHAHA, Bata je Bata, I stand corrected :)

10. Oće mod da pogreši jednom, ali ne sto puta.

11. Jao, nakostreši mi se kičma kad čujem za "arhivatore" , motokultivatoree...
    a kad krene ono "ništa se ne radi u tim firmama..." ondak samo kolutnem očima i ostavim spodobe u blaženim neznanju.
    :)

12. a realno, to bi sve trebalo digitalizovati i reciklirati, a posle možemo napisati i novu istoriju, lepšu :)

13. Jes de, pa da hakleri upadnu pa promjene?

14. Jeste, brat moj, a radim na dokumentima iz 1945.

Jeben posao, selio sam jedared neku arhivu iz četres pete, potrovala se čitava ekipa mišjim govnima.

15. Nek istorija ostane tamo i de joj je mesto. A sad svako svoju ličnu neka napravi najlepšijom što može. Kad vidim kakva mi dokumentacija prođe kroz ruke-ne možeš ravnodušan da ostaneš.

16. To jeste, mišja govna su ostrog za materijal iz tih arhiva (da prosti sveti Vasilije).

17. Kod nas nema mišijih gomana, mi smo čisti ljudi :) Mi spasavamo arhivsku građu (vadimo je iz nji') i čuvamo!

18. Bruce

AAHHAHAHAHAHAHA, Bata je Bata, I stand corrected :)

Ja imam duzi staz vodje i treba gugija da mesate samnom a ne drukce ovako obrnuto!1

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.