Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
ахааахаахаахаахааха јеби га, она ме вазда занимала
Na okretnici u Ustaničkoj čekah pedesetku 38 minuta, kao da se okreće boing a ne setra majku im jebem
I nafatala me ridžovanka neki dan bez validirane karte, traži 2000. Okle mene 2000 jebotepasludi, piši nalog, kome - DODIKU, NAPRAVITE SPECIJALNE I PARALELNE VEZE ZA BOSANCE KOJI SE VOZE PO BEOGRADIMA PA DA NAM MOŽETE SLATI KAZNE I PREKO DRINE pustila me i rekla da sam lud dečko. Kurac sam ja lud, ne možeš mi ništa.
ахаахаахаахахахаххаахаахаа победа
Скочко фура Сафета Исовића на аватару. Хехе
Vjever'ce, ti furaš Bulatovića, i nešto zboriš Skočku za avatar :-)
U 10 dana dva moderatora me "otpratila".
Bojim se da će treći biti koban. :((
Veoma čudnovato.
Veltšmrc.
Prošlo je skoro dva dana od okupljanja, a Agi mi još ništa nije odabrao :(
Polako, Agi je spor, ali dostižan, siguran sam da te ima u svom velikom planu, ne brini. I pozdravi baku <3
Pozdravlja i ona tebe prijatelju, šalje ti tople mekane poydrave. Sve najbolje druye.
U 10 dana dva moderatora me "otpratila".
Bojim se da će treći biti koban. :((
Jer smo omnipotentni, pa svakako čitamo sve. Tebi ta cifra ništa ne znači, procenili smo.
Prošlo je skoro dva dana od okupljanja, a Agi mi još ništa nije odabrao :(
VOS je namenjen odabiračkim dogovorima, ovde je bilo isuviše alkohola, trebalo je da me navataš dok mi je telefon bio u rukama.
(podseti me)
(šalim se)
(podseti me)
Jesi dono tobleronu i zašto nisi?
Ne odabiraj mu nista, obrisi mu detinjstvo da ne moze na cet haha
http://i.imgur.com/h0x6uvW.jpg
Poneo sam im ćevape leskovačke, ali ogladneo usput i...jbg...
sh nemoj da neljut si sa odabranom trazenjem i to
Toliko mi je mali kurac da kad kenjam i izvršavam uzročnoposledničnu radnju pišanja dešava se da pišam strejt to onaj procep između daske i šolje i dalje se paskalovim zakonima ta mokraća sliva na pod niz šolju. :((( dakle em mi je tuki mali em mi wc smrdi na ustajalu pišaćku, moraću da menjam stan :(((
lololol
http://i.imgur.com/RAvJqJ9.jpg