Moram nekom da se izjadam :((

1. Ja sam jednom bio suludo zaljubljen u devojku koju nije interesovalo ama baš ništa. Bila je malo van celog sveta, kao da je pala s Marsa. Doduše ni ja je nisam interesovao, jbg.

2. Nemaš pojma kolko je to dobra stvar. Što je ne interesuje ništa, ne što te ispalila.

3. Ja sam jednom bio suludo zaljubljen u devojku koju nije interesovalo ama baš ništa. Bila je malo van celog sveta, kao da je pala s Marsa. Doduše ni ja je nisam interesovao, jbg.

Kada je to bilo haha
    Mozda je pala s Mjeseca, lunarno dijete, bila nova na ovoj planeti?

4. Davno bilo, išla je okolo, brala cveće i čudno se cerila, svi su pričali da je luda, i stalno je ćutala i zurila u mene, a ja sam bio toliko zaljubljen da sam samo nešto mleo, jbg, da ne širim priču, ništa od toga nije bilo.

5. Koji zaplet bi bio da je sad nešto sretneš a ona voda petoro đece što je izrodila s nekim međedovićem i radi u pošti.

Mislim, očekivano bi bilo da živi nevenčano s nekim kvaziumetnikom, deli s njim špriceve i krade dezodoranse u liliju.

6. medjedovicem haha
    mozda i dalje koristi salviju

7. Koji zaplet bi bio da je sad nešto sretneš a ona voda petoro đece što je izrodila s nekim međedovićem i radi u pošti.

Ne radi u pošti, ona je sad neka građevinska inženjerka, nisam je video godinama, ali znam preko drugih da je neudata i da još uvek bere cveće sa čudnim osmehom na licu.

8. Ne znam za cveće, al znam za jagode... #akomerazumes

9. Ne radi u pošti, ona je sad neka građevinska inženjerka, nisam je video godinama, ali znam preko drugih da je neudata i da još uvek bere cveće sa čudnim osmehom na licu.

Ova njena profesija i nije neka poezija, mada njen hobi/stil/nacin zivota/bijeg itekako jeste

10. E jebga, znači totalni kliše. Reci nam još da se zove nešto na foru Dorotea?

11. Ma ja sam je nagovarao da upiše neku književnost, jezik, tako nešto, i htela je, ali ćale je naterao da ode na građevinu, i tako... Dosta, drugovi, večeras ispijam čaše...

12. Što mene nije neko terao da upišem književnost.

13. Jer niko nije bio ludo zaljubljen u tebe, decxko.

14. Jer su ti ljudi oko tebe želeli dobro.

15. Dio, jel te iko natjerao da upišeš nešto drugo :-)

16. Келте дај слику да те препознам јајаро. :)

17. I ja sam hteo dupišem faks
    ali me stari poslo na građevinu :(

18. E jebga, znači totalni kliše. Reci nam još da se zove nešto na foru Dorotea?

Ne, al si blizu :) Ne smem sad da pišem kako se zove, postoji mogućnost da ona ovo čita, i nekako shvati da sam to ja, i pošalje mi PVT pun nostalgije i kaže gde si bio celog mog života, gde si nestao... To bi me peklo kao živa rana u srcu mom, ne znam šta bih joj rekao.

19. mozda je to vesnam, valdemare, pazi se..

20. Garant nije, jer ova je pola Hrvatica, pola Ukrajinka, a Mvesna je Crnogorka.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.