Moram nekom da se izjadam :((

1. pola Hrvatica, pola Ukrajinka

Dobro si se izvukao Valde, samo to ću da ti kažem, imao si više sreće no pameti.

2. Ali egzotika, eeee...

3. Uf, egzotika je i fermentisano meso ajkule što smrdi na pisoar, egzotika je i kad te nasuvo trpaju dva crnca.

Lepo je to, ali neke egzotike ipak valja zaobići :)

4. e sad moram stvarno da kukam, nemoj da vas čujem da neko prigovara.
    budući da mi trebaju jebene pare za ameriku, iskrsla mi je neka opcija da se zaposlim u bijeljini. i izgleda da se vraćam tamo da radim :( UBIĆU SE.

5. Ваљда ће Шоми сад исказати љубав према теби одређеном количином новца. Или је само јак на речима...

6. hahahahahha, jepse :( jako sam tužna, bem ti hiljadu evra.

7. вала неће моја принцеза радити макар ја морао дупло више да радим!

8. Ово се цени, Видро. Ја бих прихватио, кеве ми.

9. Ma to su kupusari, imaju oni para, samo glume :-)

10. nisam ja kupusarka........
    smišljam plan za samoubistvo, onu temu o tome ne smijem da otvaram.

11. Jel se kaže "Atenšn hor"?

12. Postala si mod, postaćeš i kupusarka vremenom :-)
    A suicid, nemoj to, radije popričaj malo sa ogledalom, pa ako ne uspije, razbij ga i kupi novo....

13. jepse bohore, vidio bi ti da moraš da živiš u bijeljini!!!

14. A jbg brt. Neš bit jedina jbg. Kbo ti je na 12 km mislim.

15. Kakav šou jebeni, morah se vratiti 20 stranica unazad, bemtilebac. Vukajlija97, ovo ti je bez dileme najbolji savet koji sam video. Poslušaj čoveka, ne komplikuj i ne jedi govna, previše razmišljanja nikad na dobro ne izlazi. Opusti se, ako bude išta okej, ako ne bude ko joj jebe mater, ima ih još hrpa, naći ćeš. A ako misliš da nema vremena za tebe ni nemoj planirati neku ozbiljniju vezu, realno.

16. Бијељина је град мог презимена. Мислим да га на сваком ћошку има, а ја те људе што држе све те фирме компаније и те муње ни не познаем

17. Boxer
    A jbg brt. Neš bit jedina jbg. Kbo ti je na 12 km mislim.

razlog više da se ubiješ

18. чекај ја ти нудим живот у елитном делу новог београда, окружена стаклом, челиком и кафићима, ситуираност, љубав & пажњу, а ти изабереш вађење купуса у бјељини???

неке девојке стварно не заслужују ништа...

19. upravo to. ne zaslužujem ništa...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.