Moram nekom da se izjadam :((

1. Shta fali Beljini, semberska metropola, rasirili se od sverca za vrijeme rata. Jes da je puno cigana, ali jopet solidan graditj.

2. nosi je kući, ako ti se sviđa...

3. пајо неће тамо а неће ни на нбг, класично женско које не зна шта хоће

4. Ma samo trazi razloge da smara po ovoj temi!!!

5. jepte se, stoko. prodala bih bubreg da živim na nbg-u, al trenutno mi ne odgovara ;(

6. немој то стоко, јако ружно делује кад се каже некоме, поготову мени

не треба ти бубрег, само мало свести и памети

7. hidro, što ne nađeš ovde varijantu da šljakaš u nekoj kafani ovo ono?

8. ma imam ih gomilu, i radila sam, al kreten, spičkam sve pare na izlaske i gluposti (+ kirija i sve), a ako budem u bijeljini, moći ću da štekam platu jedno 3 mjeseca, taman da uštedim koliko mi treba.

9. au pa kakav je to posao u belini kad uštekaš ljadu evra za 3 meseca lololo oću ija

10. mada dobro, tamo si na parazit modu i ne troškariš

11. pa, upravo to. ne'am đe izlazit, imam šta da jedem, imam đe da živim, na šta da trošim pare...

12. fooy. bijeljinske trebe su jako gadne

13. to tako dok ne odes negde u tudjinsku pripizdinu na duze...
    posle: aaaa da mije bar BN duvatim loool

14. nije istina mile, bila, vidjela, jedva sam se porodice sjetila, a kamoli bjeljne :))

15. sta si bila, 3 nedelje dernecila po kaliforniji. to je turizam, ne gastarbajterizam. no, ko zna, zene se bolje prilagodjavaju, to stoji.

16. Јес, није гастарбајтеризам док не дођеш у Србију на три недеље, кукаш како је тамо у туђини зло а како је овде све супер и онда се вратиш у туђину. лоооол

17. И док не посадиш лавове на капију, умал да заборавим то.

18. - Plava je ;)

E cvrc, ako ti je to argument.

Sve što reče Valdemar + 1

Vidra dušo, ne tuguj, brzo će to proći. Ako možemo nekako da pomognemo (osim ramena za plakanje), samo reci.

19. донирајмо сви по 70 динара или колико ко може

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.