U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
au, a da znaš što u Brčkom ima ćevap jedno sto metara više Treće osnovne škole, pojeo bi i tanjir...
Morate u prištinu da odete da vidite šta je ćevap...jeo i na baš čaršiji i u banja luci i u skoplju i da ga jebeš nema bolji nego u Prishqin
Jbte ja sam živeo u zabludi da je sarajevski banjalučki, a banjalučki sarajevski. Ispade da mi je bolji banjalučki za koji sam mislio da je u stvari sarajevski. Inače banijska kobasica šije vaše ćevape za tri koplja lolo
Banijska kobasica je ona osma, strinina :)
Svaka čast svakome, Leskovac je Leskovac :)
A za razliku od svega što smo naveli, tamo nema uopšte ni tragova tom nezdravom mesu nego je sve soja u roštilju :)
Gde?
u leskovcu stavljaju papir za dupe u meso. banjalučki je zakon.
kod mene koriste to leskovačko meso, zagoreva na roštilju :)
Koji nelol. Grešite dušu. Mada će verujem doći Šomi23 da vam održi predavanje. Leskovački roštilj 7 jezika priča.
priča, ali ako ga pravi Leskovčanin od svoje stoke, ako ga kupiš u NS ili BG onda samo mjauče
Ako niste gadljivi na meso jazavičara slobodno jedite leskovačke pljeke.
U BG i NS možeš da jedeš Sarajevski i Banjalučki?
AHAHAHAHHAHA, ETO TI GA ŠOMI!
Banjalučki je u NS zatvoren koliko ja znam, najbolji ćevap s ove strane Drine je u Zemunu.
Šomi kenja to je standard.
Odakle to meso u Zemunu?
Ima li lutalica sada?
e to bohore, u pravu si. u bg krste banjalučki, meću svinjetinu, golo govno.
Pravi čovek sam smesu, a recept je doneo preko Sremske Rače kad je dolazio.
Ne kenjam care, ima fazon dve ćevabdžinice u kojima jedem, a ima ih 50 fazon. Znam lično neke ljude koji su za vreme roštiljijade stavljali kereće meso u pljedže.
ma meni u bg uz banjalučki ponudili kečap i majonez!? eeeej! slatko sam ih iznapušavala.