Moram nekom da se izjadam :((

1. Upravo sam saznao da jedanaestoro mojih kolega na poslu (svi fakultetski obrazovani) nikad nisu čuli za Nelsona Mendelu.

2. Svako je danas fakultetski obrazovan, diploma više ne predstavlja merilo ičega, nemoj se čuditi.

3. A brate mogli su neđe usput čuti. U hodniku od čistačice, od taksiste ili od đeda i babe

4. Nemoj da pričaš, pa čak i tečin matori kad gleda tenis Nadala zove 'Mendela', toliko mu štuje lik i delo.

Jebiga... ima sto godina i gluv je ko top.

Al ono, jes, zanimanje za svet oko sebe (bivša priroda i društvo) nema skoro nikakve veze sa stepenom obrazovanja, ako te interesuje i imaš vremena ti ćeš da čitaš, gledaš, slušaš. Ako ne, vratićeš se s posla na kojem si klonirao ovce i magarce pa leći na fejsbuk da gledaš slike golih klinki.

5. Ђе радиш ДилОне, ако тајна није? Не мораш детаље.

6. U ministarstvu poljoprivrede :)

7. Ja само кажем да не волим Твитер. Јеб'о их Твитер, па кад нисам умро кад сам видео да праве окупљања Твитераша. Оно, дођеш у кафић да чачкаш фон и твитерујеш о неком твиреташу који седи поред тебе, а ти га не фејвујеш (?). а још ми је урнебесније да на конто тога стварају хијерархију и међусобно поштовање. Јеб'о те, саћу ја да пишем да не знам где ми је пуњач од фона или да се посерем по нечему реда ради јер сам ја ле-де-пеовац, заштитник животне средине, и фруктаријанац, иди у курац бре.
    Све то океј, свако ради што воли, и ми смо од досаде као клинци ишли по каналима у улици и скупљали пикавце.
    Твитер ме много више нервира јер га углавном користе шатро интелигенције, ове остале мреже су за сиротињу, па ме то толико и не цима.

8. List'o kanale, naleteo na Pinak, Majkin koncert na Ušću. Žena veli ostavi obavezno.
    FAIL

9. Ја сједим на тераси у НС, куцам неки коментар, оно Цеца. Погледам на ТВ у стану, искључен. Кад комшија поче да се дере кол'ко га грло носи...

10. Имам само један разлог зашто пишем на овој теми. Овако се нисам изнервирао 5 година, а већи бес не знам да ли је икад извирао из мене..
    Осамнаести рођос комшиници, и сад у соби од њеног рођеног брата седимо њен брат, ортак из одељења из основне и ја. И сад пустили ми Цецу на тевеу а седимо на кревету и нешто причамо. Међутим оај друг из основне крене да нам гаси тв и каже као: "Цецу нећете моћи да гледате, она је једна обична калаштура која је успела да се пробије на сцену поред Аркана. Погледајте јој само име, Светлана, како то сељачки звучи и то је право сељачко име. Она је проституција, а Депеш Мод је институција, Цеца је проституција а Депеш мојд је институција" и крене тако да се дере. Ја му кажем да се смири иначе ћу да га поломим ко пичку. А он и даље наставлља: "Мрзим Србе а поготово српску музику, посерем се на ову распалу курву Цецу! Волим Србију само зато што сам рођен у њој, иначе никаква осећања не гајим према њој сем тих. Ви сте сви сељаци за мене!".. Ја кипим, јер не верујем да сам са тим бугарским смрадом ишао 8 дина у школу пре, а гле какав је сад говнар од човека! Ја га ту приупитам шта је он ако смо ми сељаци. Он каже "ја сам елита за вас! Шта је овде лепо ко Цеце, ништа! Карта код ње кошта неких 1000 дин, а за Депеш је било 6000, па ви видите чија музика више вреди!"

Е ту сам ја, миран тих повучен и пристојан момак са ланцом око врата, рекао Е НЕШ ГА МАЈЦИ! Узе он угаси тв опет и истрчи из собе, а ја га сачекам да се врати па да му мало очитам лекцију србску! Улази он, а ја га шчепам за вугла па од ормар изударам, и ухватим па га бацим на патос, а он дигне ноге и крене да ме шутне у јаја, ја се склоним па ме удари у груди, ево сав сам изгребан. Шо би Лукс реко О ЉЕБ ТИ ПЕЧЕН ЈЕБЕМ јел ћемо тако, а!? Узмем и кренем да га шутирам по леђима а он крене да ме гризе за ногу а ја му тад лупим шамарчину и испсујем му целу фамилију четвртог колена до Варне! О да ти јем маму металичарску ја!
    ФУРАЈ СВОЈЕ ПОШТУЈ ТУЂЕ! Овај мали буразер од комшинице пустио тајац јер је кадар невера!

Ово је све већину за похвалу како сам одреаговао јер сам тих и повучен, и пре ћу да прећутим него да узвратим, али од данас више НЕ!

11. Niko ne cita definicije eto to je moj problem

12. Lepo je to, nego, šta je komšinica rekla? Da l je zapevala "kad bi bio ranjen"?

13. A mogo si lepo da se drogiraš ko sva normalna deca....

14. HAHAHAHAHAHAHHAHAHAH! JEBOTE!!!!

15. Срећа па су они били испред..

16. Због беса сам и дошао овако рано кући да би се смирио.

17. Мрзим Србе а поготово српску музику

"ја сам елита за вас

Čoveče, pa ti si bio na žuraji sa Vlasuljarbom!

18. Ањњњ, бију се деца

19. Aj sad rokni 2 kašike šećera i punu čašu vode, presvuci sve sa sebe i u krevet.

Prespavaj i vidimo se ujutru na temi da nam hladne glave ispričaš.

20. Čoveče, pa ti si bio na žuraji sa Vlasuljarbom!

Aaaaa, pobeda!!!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.