Dezuram sam isped zbornice na prvom spratu. Raznosim sve što mi narede. A ovaj ortak dole bleji na glavnom ulazu i ništa ne radi ceo dan, sedi i gleda serije na mobu, eto tako ti je to, nema nikakvih riba...
E jebiga, nisi te sreće.
slušao sam lepog preko jućuba, omače mi se prst pa sam kliknuo na x i ugasio pesmu.
odoh da se izbičujem, NIKO NE SME DA ISKLJUČI LEPOG!
Mojne si nelord. Budi dzentlmen. Evo Pacov je podrignuo zbog tebe. :)))
Treba mi 70e da kupim cipele za zimu, torbu za opremu i novčanik. Za sada imam 25.
Могу да ти дам 400 кинти за блајв.
Ispravka, imam malo više od 25 evra.
mozes meni za 300...
Гуташ ли?
Mogu i za 200.
ako dobro radi pos'o,ja cu dati i za 100
како бре са 70 евра и новчаник, и торбу, и ципеле зазиму?!
новчаник сам је 20-25, торба не може да буде испод 3 'иљаде, 'де ћеш да нађеш ципеле за 2500?
сем ако ниси планирао неки "абидаш" новчаник код кињезара, и неку торбу "диабола" исто код пиринчара, онда може. :)
Naručim iz Velike Britanije sa http://www.sportsdirect.com/.
Sa sve prevozom i 30% što uzme taj lik me izađe 70e.
35e cipele
4e novčanik
15e torba
Nekome platiš 30% da ti kupi nešto sa sportsdirect?
Pošto prevoza nema za Srbiju, momak naručuje kod neke rodbine u Mađarsku i onda dovozi u Suboticu.
Ja sam vala kupovala mužu majce, košulje, cipele i čarape, kolega već 4 puta uzimao neke krpice... To te neko slagao da ne šalju za Srbiju.
Prošle god koliko se sećam nije bilo.
Nego
Do sada me jeftinije izlazilo da mu dam 30%...
Da, to jeste, ne isplati se kad naručuješ par sitnica.
Ali ako spakuješ više stvari (a možeš svašta da spakuješ u 50 eura, koliko je limit za carinu) onda se isplati.
Za ovo nisam čuo.
Ovaj naruči gomilu stvari, nema carine jer ostaje u EU, pa tu preko granice ide trte mrte, šta ja znam.
Danas sam dežuran u školi, znači potrčko ceo dan...
Ko nije smuvo pičke dok je dežuro nek se ubije. Mislim na ribu sa kojom je određen da dežura.