Moram nekom da se izjadam :((

1. залети се у Натоове војнике у бенџамину

2. Sestra bila letos na moru i dogovorili smo se da mi uzme neke bele najke ako naiđe na njih. Jer je imala pare, upisala faks, upala na budžet pa rodbina čašćavala... Zove ona mene da me pita koji broj nosim... Ja sve radostan... Kad je došla donela mi je kineske japanke sporttt(sa 3 t) od 2 evra. Tuga jarane

3. То је тужно баш. ;(

4. џаџаџааџ

5. Isečem kurac tačno bi mi nakačili atentat
    Sad čitam na Viberi klincu nekom pisali krivičnu za ugrožavanje kolone vozila pod rotacijom ili kako već
    On izleteo iz dvorišta ćale mu slomio ruku pa krenuo u hitnu
    Užas

6. ех шта ти је нато мафиоси

7. uskoro ce biti organizovani fajtovi po ulicama i onda ko pobedi moci ce da se slika sa vucicevim govnetom.

8. Osecam se depresivno ceo dan

9. Nisam nikad se ložio na tu priču okupacija posle Slobe, kme, kme, jer je uglavnom danas furaju likovi koji su bili balavci u to vreme i jbg. ne mogu da procene objektivno kako je bilo pod Slobom itd. ali kad ovo čujem, ima istine jbg.

10. Ti se misterno uvek slažeš štagod neko napiše na forumu.

11. Pa evo s tobom se ne slažem i mislim da si debil, srećan?

12. Je l' ovo za cveće i nato stvarno tačno daj kao boga te molim iskopaj neku sliku odatle ako imaš gde da nađeš baš mi puno treba

Ili daj fejs stranicu gde dele ma bilo šta

13. Tačno krsta mi
    Sad ću da probam neki dokaz jebi ga

14. Samo ovo jebi ga
    Izleteće mi nešto poslaću ti na pvt kad bude
    https://imgur.com/3ntlkLf.jpg

15. Komentiraj, Dijeli? štosi ustaša bohore?

16. A šta da komentarišem
    Okupirali Mladenovac
    Evo im neke baze na Kosmaju i kamp tamo vežbaju od policije ne mogu do grada da me ne pretresaju
    Okupacija klasična

17. sto ti fb na ustashkom decxko???/

18. Mnogo bih voleo da vidim te slike bacanja cveća, ili bilo šta blizu tome, pa ako natrčiš negde - daj na pvt

Kao hrvati jebeni nacistima što su bacali, ista priča.

19. Ja ne mogu, i da mesec dana slušam četničke peseme, marš na Drinu, ja sam ja Jeremija itd. ne mog se povadim, zajebi...bolje da ne vidim...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.