Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
verovatno si dobio od kurave :D bolje to nego od cure... prenesi nekom, nemoj da si kombo brejker :D
@Bojan Skapirao sam....interesuju me iskustva....napisao sam gore dobio sam dovicin....po netu sam čitao da su ljudi morali da piju po 4-5 vrsta lekova ....po mesec i nešto dan....
Zajebane su bakterije na kurcu, ali najvažnije ti je da psihički ne potoneš. Ako ti bude trebala pomoć obrati se psihologu. Znaj da je to sve normalno i za ljude. Razmišljaj pozitivno, nije sida. I vazda možeš neku kučku koja te nervira zarazit.
Zajebana je bakterija i dosadna,piju se ogromne količine antibiotika duže vreme i lako se prenosi polnim putem,nemoj jebati.
Ja sam lečio te polne boleštine svih vrsta, more puta. Dok sam bio mlađi i glup ko kurac. Nema tu savetovanja, idi kod pravog doktora za te stvari i daj mu da ti radi sa kurčinom šta sleduje. Ispuštuj terapiju ko čovek i kraj priče. Ne leči se teško, ništa teže od jake gripe ili štagod.
Nije ti pomoglo, te polne boleštine se povuku ko kurva i čekaju. Vrate se ponovo i sve vreme možeš da ih prenosiš ženama. Simptomi mogu maltene trajno da se povuku. Zbog toga i izazivaju sterilitete. Naš čovek ne ide kod doktora ako nema simptoma.
Imaš kod mene noviju defku o tome, pa pročitaj -možda te oraspoloži. Da ne reklamiram ovde. :)
@ha ha janpi ....
@Francky fala.....odoh sutra opet na kontrolu pa ke vidime šta će da mi kaže...
dovicin je univerzalni lek za te žgadije, pa su ti ga možda napamet prepisali i eto ne pomaže ti...moj ti je savet da odeš ( ako možeš) kod privatnika i da ti se uradi antibiogram. (može to i u DZ al je smaračina i često kontaminiraju uzorak pa opet da te džaraju). Pogledaš lepo na antibiogramu pored kog antibiotika ti piše S, izabereš 2 i piješ ih 10 dana ukupno
( jedan 5 dana i drugi 5 dana) na dvanaest sati po 2 tablete. Gruvaj i čaj od brusnice, posle dvadeset dana opet odeš na džaranje ( jebiga) i vidiš stanje stvari. Čim ti se nije popravilo stanje nakon Dovicina znači da ti treba jači lek ili da ga piješ duže. Nadam se da sam pomogla :-) btw,moj momak je imao hlamidiju , a ja ne tako da trilion teorija zavere mož' da praviš.
Kad ovo pročitah nešto me zabolje, a nemam penis.
bio sam na kožnoj u Dzordza Vašingtona,smučila mi se poliklinika,neće ni da mi ga taknu majku im, išao ranije zbog kandide,gledala mi kitu sa 2 metra. Za privatnike nemam love zaista...ništa idem opet kod ovih....
Ne pričaj sa njim, odseci gaaaaaaaa odseci gaaaaaaaaaaa!
Moraš da naglasiš BRIS URETRE SA ANTIBIOGRAMOM.
ne ide ti u prilog kljukanje napamet, pogotovu šte se to negde taloži i čini te rezistentnim ubuduće...ako se predomisliš na NBGD-u u jednoj privatnoj je 1200 dindži i stiže rezultat za 3 dana maximum....
A peče li te?
da....
Jel ti crven glavić?
Slikaj ga pa postavi na temu, vidim ima zainteresovanih. :)
Vid ovog medicinskog radnika pičke, ne zajebavaj se sa čovekom. Ta budale ne mo'š verovati.
Ne treba jebati svašta. Lalalalalala :D
Evo pa ti oceni
http://www.freemilfsdating.com/pic.love?l=1743&media=2&pic=m_22809_2.jpg&display=1
LOLOLOLOLOLOLOL
lololololol :) Careeeee