Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
:и даље, још јаче:
Нећеш ме натерати да променим смајли :(
Не покушавам.
:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
О, забога! Смири се!
Ок, ок... Мислим да сам се довољно изјадао због неузвраћених симпатија...
И сад је све у реду?
:)
А, не. Само се не бедачим јавно. Али неузвраћена симпатија не може да се преболи тако лако.
И све због малецне чоколаде...
Ма, јок. Због зиљавог пољупца лолололо
Још тужније.
;)
;)
Nedavno sam bio u zoološkom vrtu i ostavio paket maramica pored kaveza. Odjedno naiđe emu ( http://viskot.files.wordpress.com/2010/01/emu.jpg )
I pojede ih...
Plašim se da će životinja da umre...
Bond, on se plaši.
Ma boli te tuki, nije tvoj emu :D
Zamišljam ga kako mirno šeta po kavezu, gutajući onaj paket. I odjedno pada na leđa i počne da kašlje i crkne.
Сере ми се од политичког ангажовања Звездиних навијача. Још мало и почеће скандирањем да подржавају или да се буне против предлога о промени тамо неког закона... Јебо вас Путин, Мишић, Гробари, Косово, Тадић, Јочић, не идем због тога на утакмицу!
Sere mi se od navijača.
A kako mrzim kad dobijem hejt, a nikog nisam vrijedjao taj dan. Pa gdje ce im dusa? Dolaze glupa djeca na sajt samo sa razlogom da definisu kurac, picku i fejzbuk i onda kad im kazes "epic minus" digne im se mala djecija kita i lupaju minuse. I onda meni Milica kaze ne moze da se brise hejt, vrijedjas. Ma koga vrijedjaaaam? Ni jedan autor koji je duze na sajtu i koji tu treba da ostane ne bavi se hejtom, alo! Samo djeca mutava. A jebem ti. Aj uzdravlje!
Vidiš, to nije u redu.
Ako vređaš, treba da te banuje i da ti skine hejt. :)