Prijava

Imao sam više puta tu čast da vidim kako se neko iz "kul lika" pretvara u smarača koji je opsednut ovim sajtom. Tuga.

ma daj bre, vuka se preliva od kompleksa, to je bar jasno. takodje, pojedinci dolaze ovde da bi lečili frustracije. u stvarnom životu su miševi i jebu ih na svakom ćošku, pa dođu ovde i izigravaju neke prejebane likove/likuše... prilično su zlonamerni i maliciozni i nemaju ni trunku savesti. kenjaju po svemu i svačemu, čisto kenjanja radi... ali to je normalno. u svakom društvu imaš takvih ljudi koji vole da se iživljavaju i izdrkavaju. lično, smatram da džabe žive, samo troše vazduh...

Олака генерализација. Сваком је потребна нека зајебанција у тренутном недостатку правог друштва.

А што се ова тема зове одређени вукајлијаши, а све нешто неодређено? Ни у дупе ни поред.

Ја сумњам на неке, већ сам их тужио Каизену.

Треба њима да на профилу стоји ознака комплексаш. Комплекси су неизлечиви на-на-на-на-на!

Imena drugovi, imena!

Па знаш, онај.... Тај је комплексаш највећи на сајту.

Ne, vala, neću da prozivam prvi, nikad to ne radim. Samo kad neko po meni oplete prvi, onda će da se razveže jezik sam od sebe. ;)

Znači pročitah celu temu, svaki odgovor je žestoka tupnjava. Mnogi tupe, Vukajlijaš oštri!

ALE-ALE-ALEEEEEEEE, IMAMO KOMPLEKSEEEEEEE, IMAMO KOMPLEKSE, IMAMO KOMPLEKSE, IMAMO KOMPLEKSEEEEE! JEBOTE, IMAMO KOMPLEKSEEEEEEE!

Procitao sam samo prvi Jovicicev post i moram donekle da izrazim cudjenje sto je jos nekom sem mene dosta gluposti i okretanja svake teme na forumu na salu, u svakom slucaju nije tu samo u pitanju to da zele na svakoj temi da se zezaju jer su prosto takvi vec to cine takodje zato sto ne znaju sta pametno da napisu ili ne zele da navedu sopstveno misljenje pa onda pribegavaju spamu i internim salama koje uglavnom nisu preterano smesne i u par sati imamo 2-3 strane neke teme ispunjene postovima koji nikakve veze nemaju sa istom i onda normalno sledi i lock.

Одређени - знају они који су!

Kaizen, JTU, ovi sto biraju svoje definicije i postere u odabrane. I veci deo autora koji su pisali po ovoj temi.

Pre sam uzivao da definisem ovde a onda je doslo do nekih idiotskih promena sistema koji mi se nimalo ne svidjaju tako da se sad' kanim definisanja i uglavnom gledam da ostavim neki pogrdan komentar za kretenske definicije ili postere koji su ko zna preko kakve veze izbili u prvi plan, mada ako je nesto stvarno kvalitetno, pohvala ne moze da izostane.

Nek' si ti odma refreshovao, video da je neko nesto napisao, pa onda odma se nadovezao ;)

Izneo sam stav, napustam temu, necu se zameram 8rankiranom vukajlijasu.