Prijava

Диви га вајо, ај брате само лагано... Добар си

И види за онај мој сленг на речнику сленга кад си већ у пролазу

U pravu ste. Pošto ne dobijam nikakav, a kamoli konstruktivan odgovor, zaključaću. Do sutra: novi dan, nova nafaka, kako jednom rekoh a neko me optuži za vrijeđanje, jebemliga.

Edit: u zadnji čas. :))

Leksi, ajde bar jednom probaj da se ne miješaš u ono što:

a) ne razumiješ
b) nije tvoja stvar

Не видим шта ја то у овој теми нисам разумела. Ако нисам и ти то увиђаш, па ваљда је културно да ми одговориш на тај начин што ћеш ми указати на то шта тачно нисам разумела.
Друго, ово је јавна тема тако да може ваљда било ко да изнесе мишљење, па и ја, макар не била моја ствар. Ако дотични није желео моје мишљење није требало да отвара тему већ да шаље пвт-ове или већ нађе неки други начин. И ако се дотични није бунио не видим разлог да се ти буниш.

Vjerovala ili ne, Leksi, teme se NE zatvaraju zbog TEBE

Само ми онда није јасно зашто је затворена баш након мог поста, односно твог одговора на мој пост, ако је коинциденција што мислим да није, извињавам се. Али свакако ти си се мени обратила и закњучала тему тако да нисам могла да одговорим, да си је само закључала без прозивки па и ајде.

niti na tebe iko bjesni ili se izdrkava

Искрено, не звучи баш сталожено и прибрано, нека ме још неко оповргне ако нисам у праву, али то што пишеш свакако није, да кажем, пријатно и пријатељски.

(ili ti ne znaš značenje NI tih riječi)

Ово је такође ружно сад с твоје стране, то што нисам знала шта је доајен и још ону једну реч, заборавих је, не значи да не знам ништа; друго, ја не КОРИСТИМ речи које не разумем, те које нисам знала сте користили ти и Џими. Ако нешто не знам питаћу да ми се објасни ако је неко вољан и ту не видим ништа лоше.

niti iko gaji prema tebi ikakva osjećanja, niti ikog tišti ko si ti i šta si ti.

Оно је била шала јер ме је по педесети пут неко питао чији сам дупли или направио такву фору, што на форуму што на пвт-у, зато рекох све оно, између осталог у шали, јер ми је дојадило више

Međutim,da ne bi spemovala dalje po forumu

Линкуј ми бар једну тему коју сам спемовала, а да пре тога није неко већ скренуо са теме, тад умем да се надовежем, као што је малопре на оној теми иначе забавног карактера започето о томе чији сам дупли, или сад на пример што одговарам на твоје постове.
Дакле нађи ми једну такву тему, па онда тврди да спемујем; зашто нисам онда банована због спема на "тим свим" темама?

Međutim,da ne bi spemovala dalje po forumu, izvoli: daj nam, napokon,

неки аргумент за нешто

Ја сам претходно дала свој одговор на тему, одскролуј прву страну на горе, заиста не видим шта је ту спемовано?! А ако мислиш сад на овај одговор, ево ово је одговор, а сад одох имам неки тест сутра, а ионако вероватно нећу моћи опет да одговорим ако ми нешто напишеш јер ћеш након тога закључати тему као што је напоменуто.
Немам ништа против тебе, а ти ако немаш нешто конкретно против мене сем онога да сам дупли налог и што нисам знала шта је доајен, онда немамо више о чему да разговарамо.

Sta bi sa mojim posterom "Drzave regiona izvinite zbog zemljotresa" - onaj sa Tadicem?
Sto je izbrisan?

Што си нестрпљива, па ја рекох да ми треба малко времена. Послах изгледа у последњој секунди..

Do sutra: novi dan, nova nafaka, kako jednom rekoh a neko me optuži za vrijeđanje, jebemliga.

Ало бре, нико те није оптужио за вређање тад, рекла сам: Ако је реч погрдна, пошто не знам шта значи, а звучи ружно, да ћу се жалити због вређања. Такође шаљивим тоном јер немам коме да пријавим модератора, све и да хоћу, јеботе. Након објашњења следило је чак и извињење, очито непотребно јер се ничег ни не сећаш сем да нисам знала шта је јебена нафака.

Izbrisan je zato što mi je više pun kurac postera o Tadiću! Ako nemš bolju ideju, mani se više Tadićevih izvinjenja!

Шта је са брисањем сленга на речнику сленга?

@Mr. Moon
Ok brate izvini...Nisam znao da ti je dosadio.Ko j*be ostale kojima je mozda zanimljiv poster ;)

Vuk16

@Mr. Moon
Ok brate izvini...Nisam znao da ti je dosadio.Ko j*be ostale kojima je mozda zanimljiv poster ;)

Ti malobrojni kojima je zanimljiv, rade isto što i ti, odnosno kače Tadića koji se izvinjava i guše sve ostale.

Ajde dako ugasite ovu posranu temu

Ok, necu da se raspravljam...dobicu ban :D

Nje moje da te učim onome što ne znaš, kao što i nije tvoje da se miješaš u ono što ne znaš. Naročito si se zalijepila za sve teme u kojima se traži neka pravda, i tu uvijek imaš nešto da kažeš. Uvijek isto: mene su banovali. Jesu. Pa šta? Još ti je ban, iz neke nevjerovatno dobre moderatorske volje, smanjen, odnosno ukinut ti je trajni, i ti nastavljaš da potenciraš svoje banovanje umjesto da si zahvalna modu koji te je odbanovao, da bi i dalje mogla da se ovdje družiš i pametuješ o (ne)postojanju zakona na Vukajliji.

Само ми онда није јасно зашто је затворена баш након мог поста, односно твог одговора на мој пост, ако је коинциденција што мислим да није, извињавам се.

Zato što je čovjeku već bilo odgovoreno, a ti si nastavila. Htjedoh da spriječim dalji spem. A to što ti “ne vidiš razlog za brisanje” – žao mi je, nikog nije briga.

Искрено, не звучи баш сталожено и прибрано

Riječi koje si linkovala (bjesni, izdrkava) su tvoje, a ne moje riječi. Ko li je tu staložen, ne znam. Samo nije lijepo da okolo laješ po forumu, smarački je i klinački. Ako nešto imaš da mi kažeš, obrati se na PVT.

Дакле нађи ми једну такву тему, па онда тврди да спемујем; зашто нисам онда банована због спема на "тим свим" темама?

Jer nam te je žao. Šta bi drugo onda radila? A i kakvi bi nam tek onda PVT-ovi stizali, kao i kad si prvi put bila banovana?

Nego, ajde ti lijepo prestani da misliš da svi misle o tebi, tvom duplom nalogu i tvom banu, pa će svima biti ljepše.

Edit:
Zyclon je sve rekao mnogo kraće, jasnije i direktnije. Džaba sam ovol'ko kuckala.

мене јебено нико не констатује, ил треба ја да отварам нове проклете теме! А?

Da li si se zapitala da si ti možda ta koja ne može da se uklopi?

Зајк, овде се најлакше уклопи човек тако што почне да пише...

Највише мрзим овакве ликове који дођу и одма заседну на форум, и као терају неку правду јебемли га! Брате, Лекси девојко пиши малко није ово крстарица!

Šta je Manijače, šta tebe muči, reci čika Mrmunu.

ajd nek neko otvori temu "leksi-parazit ili samo stereotip"

зиклону, баш ме боли туки за твоје мишљење, ја се већином спрдам овде, и за правду и за све, неки ме готиве отворено неки тако ме не готиве отворено, и савршено ме заболе шта ти мислиш; ух што не волим што се сад бакћем са вама, али:

ti od kad si se pojavila non-stop ispravljaš neke krive Drine i tražiš neku pravdu za sebe

није од кад сам се појавила него од кад су ме бановали трајно због глупости, па после само надовезујем што не знам што ми бришу дефиниције. Капирам да ме не констатују али онда нек не констатују ни моје смарање о томе.
Нисам се запитала да ли не могу да се уклопим.

da si ti jedina oštećena i da svi sprovode neku represiju, opet prema tebi

нисам једина оштећена, ево конкретно овде у овој теми неки дечко тврдио да је оштећен и ја сам само дала мишљење.
Не спроводе сви репресију према мени већ према свима подједнако као што примећујем, а ја прдим о томе исто колико и остали. Фејсбук о фрагеру, о0вај о постеру, ја о бану и правилнику, али не, само сам ја напорна. Ма боли ме туки и да сам ти напорна, јел то кршење нечега, јел вређам некога? Смарате и ви мене више

закључавају јер смара и бескорисно је. Али ајде кад је толико занимљиво

Nje moje da te učim onome što ne znaš, kao što i nije tvoje da se miješaš u ono što ne znaš.

ако си мислила на речи које не знам, ако ниси желела ниси морала да ми објасниш, нико те није терао.

Naročito si se zalijepila za sve teme u kojima se traži neka pravda, i tu uvijek imaš nešto da kažeš.

ово није тачно, пишем на теми на коју налетим а мислим да имам нешто да напишем. Ако је тема о обрисаној дефиницији која ће ионако бити ускоро закључана, питаћу зашто су моје обрисане, и ако фб пита за фрагера питаћу ја за плићака, шта је ту толико страшно
Мрзи ме даље да цитирам све, а што ти причаш кад не знаш очигледно о чему се радило? Зашто да не буде преправљен ако је речено да ни није било за трајни? Да ти цитирам пвт-ове, шта?
То о закону заиста такође не знам шта је било тако увредљиво, ја и даље стојим иза онога што сам рекла, да је новајлијама тешко да одмах покапирају сва неписана правила и она која су написана а неважећа. Никаква бре увреда. Са зезањем сам кренула кад сам видела да то нико озбиљно не схвата и нема шта да одговори сем да је Каизен тако рекао.

A to što ti “ne vidiš razlog za brisanje” – žao mi je, nikog nije briga.

ево да се поновим, ово је јавна тема и шта ме брига, све и да никог није брига, то је оно што ја мислим, а ако се моје мишљење не тражи онда нек се не отвара јавна тема. И нисам наставила него одговорила Мрмуну, ако ћемо баш тако, он је наставио и ти си наставила са "богом милим", такође прилично спемерским, па што си ТИ онда наставила ако је одговорено? :)

Riječi koje si linkovala (bjesni, izdrkava) su tvoje, a ne moje riječi. Ko li je tu staložen, ne znam. Samo nije lijepo da okolo laješ po forumu, smarački je i klinački. Ako nešto imaš da mi kažeš, obrati se na PVT.

боље речено, ако ТИ МЕНИ имаш нешто да кажеш, обрати се пвт-ом, јер си се сваки пут прво ти мени обратила, као и сад. И не знам јел могуће да ниси разумела, кад сам рекла да се издркаваш мислила сам на твоје постове о томе да не разумем, није моја ствар, не знам значење пола српских речи, итд.

Jer nam te je žao. Šta bi drugo onda radila?

ухх.. Ово је смешно-тужно, па шта ме брига ако вам је жао и што се бринете шта бих радила? Ваша ствар ако нећете да ме банујете јер вам је жао, а смарате ме што "спемујем теме". Ти си сад ову испемовала жешће ако ћемо тако..

Nego, ajde ti lijepo prestani da misliš da svi misle o tebi, tvom duplom nalogu i tvom banu, pa će svima biti ljepše.

па сад вам је жао што ја нећу имати шта да радим, а сад мислим да сви мисле о мени, па дај одлучи се бар па да знам на шта да одговорим... блах, то је то, на следеће одговарам сутра, спава ми се сад, ти напиши али немој да закључаш ако хоћеш одговор...
Ипак сте закључали али ево одговора.
Још нешто, мени иначе замерају што се супротстављам ауторитетима, тако је и у школи било; ја да кажем нешто глупом профи а другарица ме вуче за рукав да ћутим... Така сам јеби га, не волим грешке таквих особа које то неће да гршку признају, још са одговором - ћути, ти си мало ђаче. Сад је исто - ћути, месец дана си овде. На крају одустанем, па ће вероватно и сад тако бити... Кад не вреди онда не вреди.