Za sve nas koji smo naivni i glupi pa smo pomislili da je ono od sinoć istina

1. Безвазе.... ЈА нисам био ту, Не знам о чему се ради, али то баш и није за зајебанцију....

2. aurora072
    Ja obožavam crni humor ali ovo je dno i to je kraj priče. Predlažem da svi menjamo nikove u Prijemnik.

hahahahhahaha :D

3. Prijemnik 001,
    Prijemnik 002...

4. @ SMarko

kada sam bio mali, isao sam da pecam zabe...i tada je bilo ono..ako ubijes zabu, umrece ti majka...kada sam izgubio majku..iako sam tada bio klinac i sve to..mnogo puta sam se setio jebenih zaba...koje ama bas nikakve veze nemaju sa tim...jednostavno se ureze...
    nekako ti preporucujem da prestanes da koristis takvu salu...cisto zbog flesheva posle

5. Предајник Иришки Венац

6. musssashe, vjerujem ti.... Meni se desilo sledeće:

Bio sam ispred trgovinske škole i htio sam da pišam, krenem da uđem, i neki domar mi stao na vrata i nešto bezobrazno NE MOŽE, sere nešto... I ja ga gledam, ne mogu da vjerujem, i izustim A STARONJA, GOTOV SI TI, NEĆEŠ JOŠ DUGO....
    Nakon 5 dana saznam da je poginuo....

Ali nemam problema sa tim, što ću ja što se to desilo :)
    Jeste, ja sam vještac...
    Inače takve šale i sranja sam počeo da koristim zbog jednog razloga, nešto se desilo i od tada ja sam jednostavno počeo da se sprdam tako.... A viđećemo oću li bit' u pravu nekad...

7. Za sve nas koji smo naivni i glupi pa smo pomislili da je ono od sinoć istina

Вет дримс, животна мора. :Р

8. Evo npr. ja vam mogu pričati dogodovštine s Neurologije na kojoj mi je umro otac, vrh su priče. Prijem prijem Mali predajniče, čujemo li se?? Ovde Prijemnik072

9. Prijemnik 008.

Na kurcu te nosam o.O

10. Prijemnik21 se javlja na dužnost. Prijem

11. Prijemniče21 da li si čuo da je neki moderator umro? Prijem

12. Možda neki od modova ima kakvu ribicu ili kornjaču pa je crkla i čovjek, kao i svako misaono biće, shrvan bolom, odluči da podjeli tugu sa vama.
    Stoko jedna bez_osjećajna!

13. Prijemnice072, dobio sam neke informacije, doduše nepotpune. Imate li više podataka o tome? Prijem

ŠŠŠŠ

14. Deco, potonuli ste...biće vam jasnije , na žalost, mnogo kasnije.Nisam prisustvovao, nije ni važno kako bih reagovao, ali-GLUPO do bola, daleko ispod crte.

Moderatori bi mogli prethodni tekst da skinu sa liste mojih komentara-greškom sam ga stavio na poster

15. Предајник преусмерава сигнале и појачава фреквенцију због све учесталијих налета ветра

16. ja sam iskreno mislio da je capnuo, skoro je u milanovcu bio jedan talas, pa reko i njega zakacio.

http://vukajlija.com/talas/238431

jos jednom, pickopacenici!

prijemnik D503 javlja se na duznost

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.