Za sve nas koji smo naivni i glupi pa smo pomislili da je ono od sinoć istina

1. ahahahahahahah kako je ovaj sajt postao tadićevski svi se izvinjavaju
    http://vukajlija.com/forum/teme/16208?strana=1#post_749771

2. Prijemniče503, da nemate vi više informacija o ovome? Prijem

ŠŠŠššŠŠ

3. Drago mi je jer sam u stanju da mi bude zao smrti svakog mladog i dobrog coveka, makar ga i ne poznavao. Ako cu zbog te osobine ispasti naivan, majmun, prijemnik..Nije mi zao.

Мада нисам очекивао да ће ми бити жао некога кога не позајем и са ким сам на сајту остварио мизерну комуникацију, готово никакву. Највише сам се изнервирао јутрос, када сам питао другарицу која га познаје, да ли је то истина. До тада ништа није чула, па сам је узнемирио тим питањем и почела је да окреће бројеве. Њој је Мрмун рекао да се зајебавају, тако сам сазнао. Стварно сам био затечен њиховим виђењем хумора. Драго ми је да је жив, а осећам се баш као овца.

4. mrmune otkljucaj temu nije ti fora ovako
    i banuj samog sebe zbog tadićevskog ponašanja

5. Ozbiljno. ljudi.
    Oni su u trenucima ozbiljne dokolice smislili jednu takvu budalastinu. Da je bolesno bolesno je. Ja prva priznajem da sam se juce skenjala kao kreten. Primorana da sedim kuci odem na vuku da se nasmejem kad ono paf iz cista mira dolete informacija koju niko nije ocekivao. Prva priznajem da sam se veoma uznemirlila zato sto iz prica sam kontala koliko se ljudi ovde zna sa njim i ko mu je sve prijatelj i kako su oni svi tuzni.
    Jer sam ja izgubila najboljeg prijatelja i znam kako sam ja to tesko sve prezivela. I tako odem sinoc do jaja skenjana u krevet.
    I danas ustanem i svatim da je to jedna surova sala surovih ljudi. Mozda ce neki reci da smo nolajferi kad se brinemo zbog nekog blek hola. Mozda ce reci da smo pacenici ali ja se zaista osecam skenjano. Ali mi je drago ako je decko ok.
    Iskreno se nadam da se ovakve jebeno debilne sale vise nece ponoviti.
    Jer ovaj sajt nije za to. I ovi ljudi nisu to zasluzili. Kakvim god da nas mrmun i dzimi smatrali.
    Tako da eto. Ako nista drugo ljudi covek je ziv. :))) ne moramo da budemo tuzni :)

6. ..I onda vidim stavili crni flor i frenki, straja, energija, meni gotivni autori. Danas skontam da je covek ziv, i onda mi padnu u ocima. Danas skontam da su i njih zajebali. Lavirint. Bas vam hvala na ovoj posalici, imacu o cemu da razmisljam.

7. Znači treba da tražim povrat novca za čitulju, e jebi ga.

8. ŠŠŠŠššŠ
    Prijemniče072, da li mi to dobro čujemo, ili je i Uroš preminuo ŠŠŠššŠŠ Prijem
    ŠšššŠš

9. Uros i onaj ko je smislio foru su picke, ali one najgore. Picke kolpituse.

Na sajtu ima 30.000 naloga od toga bar 10.000 ljudi stoji iza tih naloga. U toj masi sasvim je prirodno i da neko umre ili pogine. Ja sam siguran da vec ima pokojnih Vukajlijasa.

Naravno da covek poveruje u ovako nesto pa cak i na sajtu za zajebanciju. I od zajebancije moz' da se umre.

Jedno mi nije zao, neki su reagovali kao ljudi I TO SU ONI PRAVI LJUDI, svi ostali picke - kolpituse.

E sada Kaizen neka banuje Urosa i njegove saradnike i kolaboracioniste.

10. ovo mi je potvrda da treba da vas napusavam kad god stignem, niste za bolje. (moderatorkom timu)

11. Mene samo zanima, da li će se današnji dan slaviti kao Vaskrs Vukajlije i da li ćemo farbati jajca svake godine na današnji dan, mislim bilo bi kul....??

12. U sustini ovo je jako lepa vest. Bleki je ziv i zdrav. Ali Uros i kamarila pod hitno kod psihijatra - BOLESNICI.

13. Ja svoj crni avatar sada necu da menjam neko vreme, samo sam dodao propratni tekst.

Još ja debil sinoć sav skenjan, pita me majka šta mi je, a ja joj objašnjavam da je izgleda poginuo jedan momak sa one Vukajlije na kojoj stalno visim, ona me pita kako se zove, a ja ne znam a žao mi čoveka baš.

14. Haha, e to je već ispala fora. :)

15. Strajo moj sin plakao kada sam mu reko. Nek' se jebu bre ovi debili. Ispali frajeri. Samo da ste mi u dometu, naplavio bi vas za ortopediju.

16. Ja sam na prvu loptu pomislila da se sprdaju, onda sam bila u fazonu da je možda i ozbiljno, jebem li ga, sve je moguće... Kako god glupo je. Baš.
    I što su banovali onda Tuluma za koji kurac?

17. Ja danas na groblju bila, gledam neku posmrtnicu, mlad dečko bre 19 godina, dođem ovde, vidim to i sjebem se kontam šta je ovo u pičku materinu i sad sam prijemnik koji spemuje sajt? Sram da vas bude.

18. Glupa sala a jos gluplji su ljudi koji tako skrecu paznju na sebe vodjeni misljenjem da su kao nekoga sad nesto zajebali. Slava vam ;)

19. Ja samo da opet spamujem malo, i baš mi drago što me nije bilo sinoć i jutros.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.