Za sve nas koji smo naivni i glupi pa smo pomislili da je ono od sinoć istina

1. Meni je slava Aranđelovdan, ali slavim Đurđevicu jer živim kod babe, slava mi.

2. SREĆNA SLAVA DOMAĆINE

3. Hvala, zdra'o mi bio, da dođete da se popije!!

4. Domaćine ja došo da svetim vodicu

5. nemojte da spemujete ljudi. Nije lepo ozbiljna je tema.

6. Oče, pomaže bog, bog mi pomoga' fala vi

Ajde , jano gucni i ti jednu, pa ćeš da vidiš kakvo će bit' slavlje o'đe :p

7. jano i ja kazem da je neukusno al jednostavno nista necete postici sa ovim

8. Ja mislim da je Tulumbac bio u dogovru sa njima, da ih on kao provali, da ga oni banuju i da onda dignemo frku sto su ga banovali! Mislim da je i Tulumbac ucestvovao u tome!
    Mozda gresim, ali koliko ja znam Tulumbac je vrlo malo puta bio banovan i imao je kako tako primerno vladanje na sajtu, zasto bi ga odjednom sad banovali zbog sitnice.

9. Da ne bi svi provalili da je zajebancija, eto zato, čuš...

AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

10. Ja mislim da je Tulumbac bio u dogovru sa njima, da ih on kao provali, da ga oni banuju i da onda dignemo frku sto su ga banovali! Mislim da je i Tulumbac ucestvovao u tome!
    Mozda gresim, ali koliko ja znam Tulumbac je vrlo malo puta bio banovan i imao je kako tako primerno vladanje na sajtu, zasto bi ga odjednom sad banovali zbog sitnice.

jestee...i ja sam na pocetku filma mislio da je crnac ubica

11. kristina u smislu da pravi glupe i neukusne sale na tudj racun. u tom smislu gori od sevasta!
    ne diram!!!! :)))

12. jestee...i ja sam na pocetku filma mislio da je crnac ubica

HAHAHHAHAhhahahahha :D

13. neće da mi rade male sive ćelije

14. ma boli me kurac i da je stvarno umro, nije mi nista bitno, dobro je sto nisam bio tu sinoc...

15. Imam razloga da tvrdim da je Tulumbac bio sa njima u dosluhu!
    Ne znam ni za jednog moderatora sa kojim je Tulumbac bio u losim odnosima, pa da pocne tek tako da se prepucava sa njima i da ih provaljuje. Tulumbac je imao primerno vladanje da bi bio banovan zbog najmanje gluposti. U ostalom poznato je da Tulumbac voli sale i da voli da podjebava ljude!

16. shana i da jeste i da nije nema veze to.
    najveci dokaz da su pickice jeste sto ih pola sajta zove malim pizdama a oni nikog nisu banovali pod izgovorom
    "zato sto je meni modu neko reko da sam picka a imam kurac mocugu"

17. Ne mogu da verujem da smo žrtve nečijeg bolesnog humora... Strašno.

18. I ja mislim isto sto i masa, ali takodje mislim da Tulumbac nije zrtva!
    Jedini ovde izigrani ste vi koji ste sinoc bili na sajtu i poverovali u tu bolestinu.

19. Vukajlija slika i prilika Slobine drzave iz perioda 90-99

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.