Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Uroše, izvinjenje prihvaćeno s' moje strane.
Korleone, zakjlučavaj ti temu, ali ja ne vidim ovde da se neko izvinio osim Uroša (dobro, Džimi jeste, ali što popodne nije bio na Vukajliji...evo, izvinjavam se i ja što sedim za kompom u gaćama).
Kafkin post je oduvao, to je tako. Moje maloumlje mi ne dozvoljava da vidim da jeste.
unplugs
Е, супер, онда би вероватно могао да ме пребијеш. :) Мада, опет...
Не упоређујем. Само сам приметио да је то прво настало као један од нуспродуката овог другог.
Извинио се и МрМун. Ево, извињавам се и ја. Окет? :)
Ti, Vehbija, ako ne vidiš da se još neko izvinio, pogledaj malo bolje.
Ok, Džimi ti kako hoćeš, ja bih da stavimo ključ na ovo. Smara već.
Диви га вајо Џими што фура црн аватар још увек... Аххаха
ja prihvatam urosevo izvinjenje. Smatram ga iskrenim.
ajde deco, pisanje pa spavanje
vazno da je bleki na broju, ostalo ce se zaboraviti
mada ako je plata modovima 3000 evra i vredi se buniti
Оно, како хоћеш. Ја сам рад да одговорим на све прозивке. Рећи ће после да сам пичка и да нећу да одговарам. Ти одлучи.
Jebo te, Breša vodi protiv Intera!
Твој проблем.
Нервира ме само што се и даље понашате према нама као да смо олигофрени. Хронолошки:
To što su se pojedini članovi sajta isprimali je njihov problem. Ne mogu da verujem da su pojedinci toliko morbidni i da odmah misle na najgore...
Она Лули покушава да извади ситуацију:
И на крају, Џими анализира са психолошког аспекта целу ситуацију и изокрене причу. Не, Џими, није реч о томе ко хоће да буде модератор, ни ко вас не воли, болело ме уво сво ово време колико сам овде шта ко ради, али ми живце ноћас искидасте. Одакле вам то право?!
Skidajte crninu i dosta više :)))
Smorilo...
Nadam se da ste shvatili grešku i da vam ovako nešto neće više pasti na pamet. Toliko od mene. :)
Mr.Moone, kakve ti veze imaš sa ovim? Rekoh, i meni je od sveg srca žao što sam u gaćama, ali kakve to veze ima sa sinoćnom forom? Ae
Е, људи! Јана прихвата извињење! :))
Јана иначе НЕ прихвата извињења.
Ако си у некаквом сродству с Блекијем или ако сте у некаквој вези, што га ниси исцимала на моб да га питаш да ли је океј?
Пошто нисте ни у каквој вези, не видим зашто би ти живци били кидани. 0_о
Mr.Moone, kakve ti veze imaš sa ovim? Rekoh, i meni je od sveg srca žao što sam u gaćama, ali kakve to veze ima sa sinoćnom forom? Ae
Ništa... Zaboravi...