Ko posljednji pobjednik 76

1. Ej Stormke! :) Mah-mah i tebi...

Smetas? Taman posla...

Sofer mi se ucutao, tako da idem da spavam... Nemoj neko da je pobedio dok ja nisam tu, meni iza ledja! I budite dobri! Nemoj nekog da banuju, pa da ne mozemo opet da se druzimo! :)

2. Važi... Ja sam fer plej... :)
    Ma idemo 'de 'oćeš, samo da je zanimljivo!

:maše ka tyrande ili kako se već danas zove:

3. :kašljuc, kašljuc:
    :)

4. O, Peđa, pa gde si ti... :))

5. :udara polagano Predražinja po leđima da se ne udavi:

6. izgleda se krijemo :)

7. Božanstveno smo. Ja raspoložena ko nikad... :)

8. Nije loše, hvala na pitanju :)

9. Ledeni, što režiš?

10. Kašljucavo, nenaspavano, al' još uvek u stanju nemogućnosti da se zaspi... I ubilo se rečenica. xD

11. Јацка ми покрену лавину тамо на Рођенданима... а нешто ме мрзи сад да уписујем :)

12. storma mase ja odlucio da rezim, nema nekog posebnog razloga....

13. Ja bih tukla, pucam od neke silne energije, a sutra ću se kajati što nisam otišla pre dva sata na spavanjac.

14. Sad htedoh da ti kažem da ti napravih posla, ali ti nestade :) Kadgod... ne mari... :)
    Nemoj tući, molim te... baš divan dan... ne da mi se da spavam, bojim se sutra neće biti ovako... A i rekli biće kiše :/

EDIT: Ja do rođendana imam vremena... :)

15. Joj, nemoj to da mi kažeš, jacka. Kiša - epsko rušenje sneška. :(

16. Znam... I meni je to užas... Kad sam na solarni pogon...

17. Hhahahaahahahaha! Ja volim sneg, volim kad sija sunce, samo mi kiša smeta.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.