Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Neam pojma, ja sam tek sad stigao...
Nema te 100 godina čoveče!
Ma tu sam ja :)
Jesi video novosti u Stepenicama?
Sredom? Ako je to - jesam... Jos za proslu sredu, al nisam mogao otici.
Pa ti i ne moraš, sad je na mene red :)
To kazes zato sto ni jednom nisi bila :)
Misliš, kada odem prvi put, vraćaću se svake srede?
Pa ne svake... Tu i tamo ce nesto mnogo bitno da ti iskrsne pa neces otici :)
Obožavam te!!!
Ćao, društvo :)) Šta ima? :)
Ево, седи се и цирка помало
Malo ironije, malo obožavanja...i tako.
Tja... ne znam šta sam uradio, al drago mi je :)
Evo... Zgrćem obožavaoce na malo :)
Nek te kopka...
A obožavateljke, Remorkeru? :))
I tebe obožavam Forget!
Nađe se poneka... Ne sede valjda iza SVIH tih ženskih profila muški poremećeni anfasi :)))
:češe se po temenu:
Ha! Vidi avatar :)))
Tvoj? Pa niko se ne češe?
Hahahaaaaa! sad sam shvatio. Vudi je iza... :)