Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Koristite bodi perspirant, on je zakon, a što se tiče kupanja bez dezodoransa, dovoljno da uđeš u prepun bas i oznojiš se, to je moj slučaj. Dezodorans kol'ko- tol'ko pomaže.
Ma, ja sam to odmah primetila :))
Uroše, kako ispravljaš? :))
Никако, аутоматски је то пропаст...
У реду дезодоранси, ја сам мислио баш на парфеме, за излазак.
Koji parfemi, mi ne izlazimo, to je obvious :)))
Ahaaaa, ok! Mene nerviraju devojke koje stavljaju previše parfema... To je tako odbojno.
Да будем искрен, ја волим кад у пролазу наиђем на Обично необичну девојку и ухватим мало њеног парфема :))
Ceniš, Jocko? :)
Cvece... jasmin lepo mirise.
http://malabreskva.files.wordpress.com/2009/08/depression-jasmin.jpg
:) samo malkice. Ali ima i starijih gospođa koje se nacvrcaju miomirisima i guše po javnom prevozu... Takvih se kloni!
Ma, ne obraćam pažnju na gospođe :)) Samo na momke ;))
Uroš i ja na đevojke... :)
Јуче у бусу девојка раширила све ратничке боје, шминка се и на узбудљивом врхунцу ставља парфем равномерно, по два деци са сваке стране.
Jesi i ti Crnogorac? :)
Глупо је кад прођеш поред педесетак дневно и схватиш да десет користе исти миомирис.
Ja nisam, ako mene pitate, niks đetić! :)
Aha, dobro :) Da, baš joj je pametno da u prevozu stavlja taj parfem...
Vizarde, samo pored 50 prođeš? :)
Мени су ови сад актуелни ок, разликујем неколико...
То је што приметим, а остатак стриктно избегавам (:
A koji su to aktuelni, ne pratim nešto...? :)
Izbirljiv si mi, Vizarde... :))
Ja imam tri koja koristim, za leto i za zimu, i jedan za vece. Mada, zavisi i od raspolozenja. Sa takvim stvarima se ne eksperimentise! :))