A koliko si ih imao (imala) do sada?

1. jel se računa koza?

Samo planinske.

2. Kad nemaš seksualne odnose, strašne stvari se događaju u organizmu... Čuo sam od doktora pominje neke bolesti, neku zaljubljenost? Ljubav? Ne znam jeste li čuli?

3. Kad nemaš seksualne odnose, strašne stvari se događaju u organizmu... Čuo sam od doktora pominje neke bolesti, neku zaljubljenost? Ljubav? Ne znam jeste li čuli?

To ako preležiš kad si klinac, posle nemaš.

EDIT:
    Kao što rekoh, imao sam ih 2. (http://vukajlija.com/kako-sakriti-da-si-nevin)

4. Pa to su sve ozbiljne posledice...

5. Realno ako čovek stupi u seksualne odnose sa 24 godine, kao što sam ja stupio naprimer...i svake tri godine nađe novu partnerku. Do 54. godine će imati odnose sa 10 različitih partnerki što je već impresivan broj. Zar ne?

6. 10 ka je i više nego dovoljno. To jebanje svega redom je besmisao. Ako pojebeš 500 žena opet nisi ništa uradio jer ih ima zilijarada..

Kvalitet je suština, al ne samo žene već i seksa a broj je bitniji seksova nego žena...

7. Kvalitet je suština

Istina. Samo problem je što je ta moja jednina partnerka bila skrdelj najgrđi i imala je čukljeve neke oko ušiju...ali nema veze, dala mi je da joj ližem pičku. Kako je bilo lepo...kad se samo setim.

8. ja sam ga maločas hitnuo, ni to nije loše...

9. Pa dobro sad, mogle bi partnerke i češće da se nalaze, da tri godine nisu malo mnogo? Moj je plan da posle nekog vremena i u pravom trenutku stavim katanac na radnju, samo jedna da ima pristup, ko pravi gospodin čovek domaćin... E sad ako stavim katanac na radnju prerano, to će biti zajebano za tu gospođu... i za moj ugled domaćina gospodina čoveka...

10. dala mi je da joj ližem pičku

PRELOL! Zamisli te sreće, gnjila fuksa ti daje da joj ipak ližeš pizdivoja. A neam pojma, možda si se ložio na gadno pa ispada da i nije bio problem.

A najveći problem sa gabor ribama je što ne kapiraš da su gabori dok si sa njima. Ja sam nekom gaboru govorio da je lepa, pametna... jbt divio sam se idijotu. Sada sam zahvalan Bogu jer je više ne jebem lolo

11. Kvalitet je suština, al ne samo žene već i seksa a broj je bitniji seksova nego žena...

Objašnjenje,......to je to.

12. Sada sam zahvalan Bogu jer je više ne jebem lolo

prelol

13. ne brini virtual ti volis zene. budi uporan u voljenju volece i one tebe :)

pazi koji troldzija

14. Fakit, Slob@ kao da je moj i Patofnjarov dupli lolololololo

15. Jednom sam i platio jednoj ženi, starijoj, za snošaj. Nije ni ona baš bila lepa i osećala se malo na ulje za amortizere...dala mi keva neke pare za zube da opravim. Ja sve na nju spičko, ko ga jebe reko.

Nju ne računam u ukupni bilans...ali evo kao da se pohvalim. Bilo mi lepo.

16. Jednom sam i platio jednoj ženi, starijoj, za snošaj

TO bio prvenac?

17. Jesi zlatica Frenki, ne mogu da verujem! Patofnjar lololo, najjaci nik!

18. TO bio prvenac?

Pa da. Nikad neću zaboraviti...i dan danas kad zinem i pogledam se u ogledalo taj zub mi crn i štrokav, nisam ga opravio. Oće vonja pomalo. Nema veze, jebo jedan zub. Pička je u pitanju.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.