Zgadite osobu ispod vas

1. (Ne ulaziti na temu uoči-za-posle jela)
    Cilj je ispuštanje dečije mašte na ovoj igri.
    Imamo jedan tanjir, i trebamo osobi ispod nas nešto da serviramo, ali Gadno.
    Da počnem.
    Babine dlake sa češlja :)

2. Rudu iz nosnog rudnika...

3. NIKOLU KOJU!!!!!!!

4. kožno oboljenje preterano mnogo bradavica

5. budjave spagete,sa prelivom od proliva i pohovanih slina

6. "Zgadite osobu ispod vas"
    Ja ne mogu da zgadim osobu ispod sebe. Ona tad obicno uziva.
    :smekerski pogled:

7. Musli.

(ono što je sastrugano sa leđa muslimana)

8. pletenece (od dlaka) sa zenskih bradaja

9. Tarzančići u umaku od užeglog loja, za salatu - osušena zubača

10. PS: Vi mi toliko zgadite život ti groznim primerima da ja moram da mislim na nešto tako fantastično, što će mi spasiti misli od tih groznih, groznih stvari.
    I otud: NIKOLA KOJOOOOOOOO!!!!!!

11. Роловано, гангреном иструлело, месо у сосу од садржине пуклог хемороида и салата од ножних ноктију лепрозног патуљка

12. Dinstani proliv procedjen kroz sveze suljeve iliti hemoroide zacinjen belim pranjem klimaktericne zene i sosom njenog muza sacinjenim od sukrvice sa spermatozoidneom tecnoscu!!!

13. a tebi se digo na mariju serifovic i jos ti ona postala ljubav tvog zivota

14. E sad ga pretera....:-))))

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.