Prijava

Ko sta najvise voli?I molim vas,sto se brinete za nas,da ne pisete kako su cigare stetne itd. jer me stvarno ne zanima to.

Meni je nekako najbolji Marlboro crveni a meko pakovanje,pa onda Lucky Strike isto meko pakovanje takodje sam letos pusio i lakijev duvan ali sam debil pa sam zaboravio da pitam gde su kupilid,Dunhill nije los isto.Pre sam pusio i Jose L. Piedra kubanske cigare ponekad,kubanske su ali nisu rucno vec masinski zavijane pa im i cena nije abnormalna,oko jedan evro po komadu.

Ma jebes Masu i Lakija, Walter Wolf 100's je najjaci!

Ааааа, напокон нека нормална тема на форуму!!! Пацове, ожени ме!

Пушим мало јаче од 16 година и пробао сам све и свашта. До средње се пушило све и свашта, а касније сам изградио свој укус. Да, слажем се да је црвени марлборо меки, али онај који се шверцовао, не овај Нишки, уствари једна од најбољих пљуга икад. Овај наш је мало дете за тај који се до неке 2002. могао наћи овде. Кроз скоро целу средњу сам пушио то, или бели Кент 100'С меко паковање, изванредну цигарету и дан данас мени омиљену, које на жалост више нема нигде у продаји. Скоро сам чуо да је неко налетео у ЦГ на ово паковање, али у Србији тешко да ћу га икад видети. По нестанку тога прешалтао сам се на Марлборо Лајт, међутим како сам пљугао по 3 кутије дневно, баталио сам и прешао на благе цигаре, у то време Палл Малл светлоплави, сад наранџасти. До скоро сам цепао црни Данхил, стварно је опасна цигарета, али превише ми смета, поготово полсе неке цирке, некако се отрезним, али плућа не могу да повратим сутрадан никако. Вратио сам се поново Палл Маллу наранџастом, а планирам да почнем да завијам Самсона, а и ову лулу напокон да активирам.

Мени је некако најбољи индипенданс. Него много скуп у пичку материну...

Дотеру, а где га набављаш и која је цена?

Ja sam poceo sa Lucky strike-om, najbolja mi je cigara od svih. Svidjela mi se i Virdzinija, par kutija sam popusio ali je skupa jebo je kolje. Ako upadnem u krizu sa parama duvani se Drina (Sarajevska), najbolja zamjena za laki. Probao sam i Marlboro ali mi se nikako ne svidja, ne pase mi. Aura Extra je jedna od boljih cigara, ali je bas jaka, mogu je pusiti par kutija ali onda vec pocinje da smeta zbog jacine. Probao sam jos svakojake ali nisu vrijedne da ih spomenem.

Cim legalizuju ce se uzmemo.

U tome se slazem,ja zivim u Italiji i razlika izmedju marlbora ovde i onog niskog je kao nebo i zemlja,probao sam i drinu i ona je bolje od njega.Jednom mi je dopao saka svajcarski crveni marlboro,vise nego odlican.Probao sam i americki koji mi je ortak doneo iz Las Vegasa,nekako je dosta jaci i naravno odlican je.
Ne volim lajt verzije jer kao da mi nesto fali kod njih,vise mi pasu ove normalne.Bond je kod nas odlican i Classic isto,od tih domacih,Drinu sam vec spomenuo.
Od stranih marki proizvedenih kod nas ni jedne mi nisu nesto i u sustini bolje su mi nase marke.

Jednom mi je dopao saka svajcarski crveni marlboro,vise nego odlican.

Ооооо, братееее!!! Имао сам једну кутију пре 5-6 година, са све ценом на њој 5,25 франака, јеб'о матер ако то није нешто најлепше уз Кент 100'С што сам пробао у животу, разумем те у потпуности.

Чуј набављам... Једном сам ото паклицу (или табакеру), а иначе је тада била 80 динара по цигарети, или 800 за паклу од двајес...
Али боље нема (бар ја не знам). 100с је и уролана у дуван са филтером. Траје једно 50% дуже но обичана а укус је... значи да имам пара за тако нешто не бих бушио ову крџу вајсрој...

Е, а кад помену лајт верзије, и ту морамо да се сложимо. И мени су све оне пичкасте, одувек ми и јесу биле, међутим кад имаш оволики пушачки стаж, па те јебу плућа као коња имаш два избора, или да баталиш пљуге скроз, или да пређеш на лајт... Претпостављаш да нисам луд да баталим пљуге :)

Виш ја пушим лајт све време. Некако сам пичкаст :Д

Purnjam Vinston silver i pijem 'ladnu kavu. Kao okej mi je al' je ipak pljuga koju sam najvise gotivio da dzibrim Pall Mall, ali onaj crveno-beli iz devedesetih. Bilo njega i pre 6, 7 godina kad su izgleda krenuli da ga krste sa biberom kol'ko je postao ljut.
Novi PM mi je onako, bezveze...

А, Дотеру, ја се истриповао да налазиш Индепенденс за мотање, па ме зато заинтересовало. А тај што си от'о контам да не може овде да се нађе, мада могу да видим ових дана у Царице Милице или у Чумићевом, па ћу да пазарим ако има, наравно.

Јес' Ђонсиле, сад сесетих тог црвено-белог, јесте кратко трајао, типа 10 димова, али био ароматичан до јаја, чини ми се да сам могао да пушим 28 кутија дневно, и то оног ширег паковања од 25 пљуга ако се сећаш...

Винстон Блу, па три мјеста празна!!!

Гледо сам тамо поред поштанске у 27мог, али не држе. Ај сад ћу да сконем до Милице. И онако идем тамо. Мош ми рећи где од прилике да се не шетам ко идиот по киши :Д. (ако мислимо на бг нарфски :Д)

Kada bi ovi u Sarajevu napravili tvrdo pakovanje Drine i malo izmijenili kutiju bila bi daleko popularnija. Inace izbjegavam meka pakovanja, skroz se sjebu u dzepu a nisam nesto fensi da nosam torbice one.

Е кад помену дрину... Пуиш сам је прошле година. Мислим на праву босанску. Јебе кеву колико је добра!

Пушим Лаки већ скоро седам година, а почео сам са Марлборо Лајтом који ми је сада гадан. Кад неам кеша, узмем Дрину, ал ону сарајевску.

Е, да. Користим шибице, не упаљач. :)

Војо лафе! Мој си чоек. Некако ми се цигарета осећа на пропан кад палим упаљачем... фосфор фтњ!

Аха, баш то. Плин уништи оних првих пар димова који су уствари најслађи. :)