Prijava

U Srbiji ima dosta izbora oko duvana za motanje, u kesi, od Samsona do Druma preko Bali Shaga i Tita.
Mi u Bosni smo osuđeni da stvaramo zajednice rolera i da se međusobno ispomažemo, kako ko ima i nabavi tako dijeli sa ostalima. Pu, jebem ti krvavu državu.

Mislim da sam doneo odluku da ću da budem čiraš :D

Hahahhahahahahaha :D

Što je to čevu? i kol'ko košta...
Vidim da je za savijanje, ali ne znam kakav je

Et' šta ljudi sve puše... Ja nemam sliku ove moje mostarske škilje al' je dobra, braćo slatka, u rangu je virdžinije.

Za savijanje, ima aromu ruma i vina, prica je da ima neke veze sa Jamajkom, (Port Rojal je velika luka tamo), ali ko zna odakle je ustvari.

Kosta koliko 2 pakle Marlbora za 30g, sto meni traje oko nedelju dana, koji bi za isti period popusio 7-10 pakli normalnih pljuga, (filteri i papirici kostaju zanemarljivo).

zvuči dobro ovaj duvan, mada čiraš je objsanijo!

Ima svuda da se kupi? kako se to raži na trafici a da se ne izblamiram?

DunCaro, traži na trafiki duvan, duvan za motanje, rolanje, duvan u kesi, nemoš omašit.
Zelena rizla nema ljepila, ljepše se mota al' teško je zalijepiti, a crvena je fina i ima ljepilo al' nema otkinute krajeve. Isto sranje drugo pakovanje. I uzmi obavezno male, man' se king sajza.

EDIT: i isprobaj par različitih tipova duvana, imaš ove engleske, američke, kontinentalne, azijske blendove... Ganjaj mješavine što ti odgovaraju...

Ja sam ga video samo na Novom Zelandu, premda pod istim imenom ali u drugacijem pakovanju vidim da ima da se kupi i u ostatku sveta, kad sam malo proguglao.

Znam, moto sam džojuse u srednjoj ali nisam duvan nikada kupovo, rizle naravno male... naćemo nešto... mora i to govno da se isproba. Ako te ne mrzi da snimiš na video kako da pitam na trafici pa da okačiš ovde, eventualno bi i snimak mogao da ponesem do prodavačice :)

Port Royal je australijska marka, tamo se i pravi....

Fuj filteri, to ubija aromu!

Ma rizla je žito, samo dok pronađeš svoj tip. Ne volem ni ja one masne, debele, k'o da u ulje umoče....

Skocimise, ti si bas hardkor, izgleda. Osecam se kao zena pored tebe :D

Aj sad, pošto nas očito ima mnogo cigaretskih nubova, sa koliko para možemo da pušimo nedelju dana tih savijačkih cigara ukoliko pušimo prosečno pola kutije do kutiju klasičnih krdža?
Dakle, sve, pošto duvan i ta sita (filteri, drkalice)?

I zar zaista mogu da kupim na trafici sav potreban materijal?!

Nijedna!
Uspeo sam da prestanem. :)

Питање за вас што мотате, мотате ли ручно или имате оне машинице што саме завршавају посао? И која вам је тактика кад нпр. 'оћеш у град да искочиш, па се олетвиш и тешко ти је да испушиш цигар, а камо ли да га моташ? Савијеш кући пуну табакеру па носиш готове залихе или шта?

Питам јер и мени звучи ок ово са мотањем, имам друга који је сад прешао на то, и чини се јефтиније. Поготово што након Нове поскупљује дуван, опет.

Masinice pomalo kvare smisao duvana - meni je nekako bas gust da motam, zanimacija za prste, sto je ionako veliki deo senjapu. A tako zapalim stvarno kad zelim, a ne onako iz navike. Takodje, duvan se sam ugasi kada ne vuces, sto je kul kada nesto radis, da mozes da ostavis cigaru za kasnije.
A posto kupovinom duvana ustedim u odnosu na kupovinu cigareta, onda svaki put kada idem u grad mogu sebi da priustim dobre cigarete, sto su po meni Davidov, Marlboro meko pakovanje, Marlboro lajt, B&H, Laki, Danhil...

eve slims mistique (ne znam koji genijalci su smislili ovako retardiran naziv)...