Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ju huuuuu, neko je zvaooooo
'De si, Caro, legendo!
Ju huuuuuuuuuuuuuuuuu pEEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKIIIIIIIIIIIIIIII
ma ko je ovde LUD
Nisam ni sumnjala da ste vas dvojica glavni akteri ovde. :)
Gotovo, sad si i ti u našem klanu. :)
jašta, DEBILI objasnili! :)
Ali ja nisam ni video ovu temu dosad!!!
Oću i ja...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... debillll..:QAaaaaaaaaaa!!!
Volim da se debilišem i da posle komentarišu o meni: "znam da je debil, ali preterao je.."
Uvek odem korak dalje. Oću i ja da budem treći glavni akter..,lčlčml kurac, pička AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
brate, koji si ti debil! TAKO TREBA
kurčevi i pičke
yxfcgvhkbjlkn
jadan sam
Minže kopiraš me. :)
mrš katija... mrrrrrrrrrrrrrrrršššššššššššššššššš aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ŠTA KURAC, ja sam PAPAK
Danas će da pljušte debilni postovi i komenatri kad se masa polupa večeras od alkohola. Ming je već počeo :)))
Minže, recite nam nešto o vašim seksualnim fantazijama.
fali mi dankan mnogo. da se debilišemo...
prolazi me lagano, napad...
Auuuuuuuuuuuuuuu
pa dankan je tačkica :D
Hvala, bil je dovoljno :)
Želio bih dovesti žensku osobu do orgazma nožnim palcem, bez velikog nokta.
Zamišljam to i masturbiram i lepo mi.
najviše bih od svega želio biti normalan. da se ne kreveljim kad sam saaaaaaaaaaaaaaam. da se ne smjem kao crtani junaci ispred ogledala. i da prestanem da se penjem na kadu da na tom istom ogledalu vidim da li mi je rošava bulja. zato što uvek jeste......................