ДРВИПАТКА

1. Шта значи ова реч?

2. Нејебач. Онај што дрви патку.

3. a moze da bude i jebozovna riba

4. Nešto kao drkadžija, samo bukvalnije. :)

5. Има логике и то.

6. evo, da zabeležim moj predlog za opis reči (kad smo već rečnik) :)

http://vukajlija.com/drvipatka/239696

7. Што би рекао колега Јовичић, е'о:

http://vukajlija.com/drvipatka/239699

8. Ne slažem se da imenica treba biti u ženskom rodu ukoliko nisu neke devijacije u pitanju i predlažem da se patka preimenuje u patak kako mu i dolikuje.
    Tako bi bilo Jebo te patak. Ne može on je Drvipatak i sve tako dok svi ne odrvenimo.

9. Ni "jebo te patak" nije definisano

10. Tupadžija.

U seksistickom smislu keltova je definicija najbliza, sve ostalo mi ne stima.

11. Нејебач. Онај што дрви патку.

Inace mislim da i jebaci drve patku, barem su moja iskustva takva.

12. Кад сам то написао, нисам мислио да будем потпуно искључив. :)

13. Joj kakav je ovo recnik kad je tek malopre definisan tupadžija.

14. Svaka tema se pretvara u EPP temu. :)

15. Nije lulabi, evo obrisacu.

Prvo sam napisao Tupadžija, pa onda rekoh ajde da proverim, kad ono neverovatno ....

16. Možda reč ima neke veze sa drvljenjem kurca...?
    Kurac = Patka

17. Ahaha, Ming pobjednik!

18. Možda reč ima neke veze sa drvljenjem kurca...?
    Kurac = Patka

Наравно.

Зато ово:

Ne slažem se da imenica treba biti u ženskom rodu ukoliko nisu neke devijacije u pitanju i predlažem da se patka preimenuje u patak kako mu i dolikuje.

нема много смисла. ''Патка'' је синоним за ''курац'' у последњих 300 година можда, док се ''патак'' користи само у новије време. И зашто уопште мора да буде у мушком роду?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.