Ne slažem se da imenica treba biti u ženskom rodu ukoliko nisu neke devijacije u pitanju i predlažem da se patka preimenuje u patak kako mu i dolikuje.
Tako bi bilo Jebo te patak. Ne može on je Drvipatak i sve tako dok svi ne odrvenimo.
Možda reč ima neke veze sa drvljenjem kurca...?
Kurac = Patka
Наравно.
Зато ово:
Ne slažem se da imenica treba biti u ženskom rodu ukoliko nisu neke devijacije u pitanju i predlažem da se patka preimenuje u patak kako mu i dolikuje.
нема много смисла. ''Патка'' је синоним за ''курац'' у последњих 300 година можда, док се ''патак'' користи само у новије време. И зашто уопште мора да буде у мушком роду?
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Шта значи ова реч?
Нејебач. Онај што дрви патку.
a moze da bude i jebozovna riba
Nešto kao drkadžija, samo bukvalnije. :)
Има логике и то.
evo, da zabeležim moj predlog za opis reči (kad smo već rečnik) :)
http://vukajlija.com/drvipatka/239696
:)
Што би рекао колега Јовичић, е'о:
http://vukajlija.com/drvipatka/239699
Tako bi bilo Jebo te patak. Ne može on je Drvipatak i sve tako dok svi ne odrvenimo.
Ni "jebo te patak" nije definisano
A miš? Ili Amiš?
Tupadžija.
U seksistickom smislu keltova je definicija najbliza, sve ostalo mi ne stima.
Inace mislim da i jebaci drve patku, barem su moja iskustva takva.
Кад сам то написао, нисам мислио да будем потпуно искључив. :)
Joj kakav je ovo recnik kad je tek malopre definisan tupadžija.
Svaka tema se pretvara u EPP temu. :)
Nije lulabi, evo obrisacu.
Prvo sam napisao Tupadžija, pa onda rekoh ajde da proverim, kad ono neverovatno ....
Možda reč ima neke veze sa drvljenjem kurca...?
Kurac = Patka
Ahaha, Ming pobjednik!
Kurac = Patka
Наравно.
Зато ово:
нема много смисла. ''Патка'' је синоним за ''курац'' у последњих 300 година можда, док се ''патак'' користи само у новије време. И зашто уопште мора да буде у мушком роду?