Šegrtska radionica

1. Imate ideju za definiciju ali vam nedostaje vreme, iskustvo, inspiracija, informacije ili sve od pobrojanog.

Izložite ideju ili skicu za definicju i uz pomoć iskusnih Vukajlijaša dođite do najzanimljivijeg rešenja.

2. Evo ja cu prvi.

Def: To treba zakonom zabraniti!

Recenica koju je svako od nas cuo stotinama puta, a nije definisano.

3. Уф, пун сам идеја никад преобличених у дефиницију, или бачених на гробље.

Него, где су ти искусни Вукајлијаши? :)

4. Ко ме је звао???

5. Мени се чини да је мене неко тражио!?

6. Sta hocete od priloga ?

7. Ovakve teme treba zakonom zabranit!

8. Mogu li neke defke o sisama?

9. Bolje da sam smisliš defku bez tuđe pomoći, naročito sa sajta. To je moje mišljenje. Naprimer, situacije iz autobusa- često sam se naslušao svakakvih izraza, koje ne bih čuo da sam slušao MP4... Ali najbolji način je da dremneš- inspiracija sama dođe.

10. Samo sklekovima i propadanjima do inspiracije.

11. mozel vako
    --------------------------------------------------------------------------------------

To treba zakonom zabranit.

Kazemo kad vidimo nesto sto treba zakonom zabranit.

A: (stoji i primecuje nesto sto treba zakonom zabranit)
    B: (stoji primecuje isto i bledo komentarise) TO treba zakonom zabranit!

--------------------------------------------------------------------------------------

napravi je pa nek ide zivot... u p.m.

12. Moj predlog za tekst definicje, ili barem prvu recenicu je:

Def: To treba zakonom zabraniti!

Uobičajena rečenica kojom svaki Srbin od pamtiveka trenira svoje urođene zakonodavne veštine.

Moze li neko da se nadoveze. Npr. Gambije predlog o sisama bi mogao da se smesti u primer.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.