Prijava

imala bi pune ruke posla na nudistickoj.... sto tebi nije problem, ti ih bar imas na pretek... :)

da, da to svakako. sa sve andjelicine dve... :)

a je li Shiva kako mislis da uposlimo te ruke???Koja radnja rukama reci konkretno da bih mogla malo bolje da razmislim:D:D:D:D:D:D

ma neeeema tu sta da se razmislja, samo radis jedno isto sinhronizovano, nista lakse :)))

Jel' to ono kad se jednom trljaš po stomaku a drugom tapkaš po glavi..?Na to misliš?

e, bas to, ta sinhronizacija. si cula andjelice?

a pa nije mi to dovoljno sinhronizovano!:D:D:D:D

E, dosta spemovanja, vas dva mitološka bića! Aj' stvarno se okupimo sutra, ko dođe dođe, ko ne dođe neće bidne tu. Pošto je sutra nedelja kad smo svi kao slobodniji ovo-ono, ja predlažem sutra. Za lokaciju predlažem Adu, ali kao jedno moralno neiskvareno biće predlažem da to ne bude nudistička plaža, već neko drugo mesto. Tipa da se nađemo kod stounhendža u 18:00? Ako neko ima neki drugi predlog, neka kaže, ko 'oće da dođe nek se prijavi, čisto da znamo da će biti kol'ko tol'ko ljudi. A o punim rukama posla će da razgovaramo kad se vidimo ;)

Ajde da se nadjemo negde na suvom.Neke clanice ne mogu na adu jer imaju menstruaciju.Ja sam za!
Mozemo lepo da odemo u Karadjordjev park ili na Kalemegdan.
:D

Ja nisam ni mislio da se kupamo na Adi, ne želim da umrem mlad. Međutim, Kališ zvuči još bolje! Aj svi na Kališ sutra!

Ajde ja sam za!U koliko sati?

Može u 17.00, al' ajte ljudi, bar nagovestite da ćete možda da dođete!

Ja cu da dodjem,ali samo ako nas bude bilo vise!Evo ja cu da idem da ubedim ove na chatu.Vreme je idealno.mesto je idealno sto da se ne ostvari??!!

Aj možda je ovo previše ubrzano, dok vide ljudi, pa dok reaguju i tako to. Aj' sledeće nedelje, Kališ, okvirno 17h, pa polako da se dogovrimo. Al' da bude sledeća nedelja, a ne da ovde drvimo, masturbacija.

Ok moze sledece nedelje u nedelju.:D

Zajedničko zezanje zvuči super, ali iako vam to izgleda nemoguće neki od nas i zarađuju za život, a i ne živi cela Srbija u BG, tako da bismo se svakako trebali dogovoriti za neki vikend, ali ne nedelju, jer je ponedeljak radni dan, ne kraj meseca, jer smo tada već potrošili platu : ) i bar 3-4 nedelje unapred da se ljudski organizujemo. Ovo sve, naravno, ako želite da nas bude više :)

I moraćemo neki znak raspoznavanja ugovoriti. Lično se premišljam između crvenog karanfila u reveru i " Politike" ispod miške, a dobro mi zvuči i šifra: " leopard" :))))))))))

ako si im rekla žirafko, što je brzo to je i kuso...

Ja samo negde gde ima dobre rakije i gibanice.

I moraćemo neki znak raspoznavanja ugovoriti. Lično se premišljam između crvenog karanfila u reveru i " Politike" ispod miške, a dobro mi zvuči i šifra: " leopard" :))))))))))

Hahahahahahah. Mogli bi na Marakanu, kazu stigla im nova trava pre neki dan, pa reko da probamo?

Al' jebiga, nisu svi iz BG-a.
Cacak City!

Кад смо код радног народа, је могу тек у суботу знати који ми је распоред за идућу недељу. Не могу планирати 2-3 недеље унапред... никад се не зна шта може да искрсне.