U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
@fearofthemrak
Ћао ;)
♫♫♫♫♫♫♫♫
Nije bas ispala al ajde xD
Burazerov ortak prvi put isao na sastanak se nekom cicom,devojci pozlilo u parku i pala u nesvest a lik se usro i zapalio gajbi. Лавл!
jedan prijatelj, jos davno, teo da raskine sa devojkom, dogovorio se sa njom da se nadju u pola 8 s jedne strane mosta, on dosao malo ranije, presao most, popeo se na kalvariju i gledao iz daljine pola sata kako ga ona ceka i smejao se...zatim je primio poruku da ga ona "suta", i zadovoljan otisao kuci
edit: dobro, mozda sam promasio temu, ovo je fora za raskid a ne za muvanje :) al svidja mi se ideja
Jedan prijatelj, burazerov ortak, burazer, tetkica iz škole, čuvar u zatvoru..........Jebote:))))
Šta ste se ukenjali koj kurac? Pa dajte malo i sebe pomenite, nismo svi Don ŽuanOVI :))))
to da se obesi za muda! to nije muskarac, to je kukavica! ahhahahhahahahhahah
da mu se presoli sarma!!!!!
Ja sam jednom u klubu Štamparija (tadašnja) u Resavskoj snimio neku ribu. Snimila i ona mene, pa smo se danglali i krali poglede jedno drugom. Skupi Korle mudiće i ode da je muva. Prilazim ti ja onako normalno (nisam hteo da glumim nekog šmekera, jebača) i upoznajem se. I prvo što sam je pitao nakon predstavljanja je bilo "Odakle si'", hahahahahah. Riba je u sekundi napravila fejspalm i čak ponovila "eee odakle si jaooo". Jebiga, bio sam potpuno trezan ali ne znam koji mi kurac bi da odvalim takvo pitanje. Sreća, videla je da sam se sjebao i da sam to podneo "na nogama" pa smo nastavili priču.
Eto.
p.s. odlična tema, samo BUDITE ISKRENI i ne kenjajte mnogo:)
podeti me na one stihove "mi stojimooooo, postojaaaanooo, kao klisuuuriiineee" :)
cvaka cast, mozda i ja priznam po nesto ako ti sa ovom pricom prodjes bez tovara :)
Ma čim reče:" Baš si sladak, ali...", ja se okrenu i ode nazad za svoj sto i naruči još jednu turu piva.
Tovarite slobodno, imam kilo Pavlovićeve :)))
На журци код ортака, риба седи са другарицама...
Ја: Зашто тако лепа дама седи сама?
Она: Па нисам сама...
Ја: А ниси ни лепа!
Обоје: смех... и смув после пар сати
:3
ево једна моја... е сад био сам пијан... али ме риба оладила само тако
Седимо ја и ортак за столом, био неки маскембал... 4 ујутру завршава се журка и она скупља чаше са стола и пита је ортак које је годиште и она му каже 89. Затим наступам ја са неком бзбз причом и у једном тренутку јој кажем да ми да број телефона. Затим она одговара да има лоша искуства са давањем бројева и ја да се направим, јелте, баја, емотивац ил ко зна шта кажем јој следеће
"Е па имам и ја, ајде да спојимо твоје лоше и моје лоше искуство у једно прелепо!"
И онда шамар, риба одговара "Ја већ имам лепо искуство са мојим дечком"
Ја се онда само окренем и одем, седнем и после сам је малтретирао да ми донесе пиво иако је био крај журке! Она ће мене да олади, ебем ли јој миша!
Она: Па нисам сама...
Ја: А ниси ни лепа!
Обоје: смех... и смув после пар сати
:}
e pa nećemo da se kurčimo sad:)
јесте, баш сам хтео да напишем исто то... није фора да се смувате! =)
едитовао сам да буде јасније где је тачно била ситуација :D
ал' био је филинг испале на неколико секунди у сваком случају :)
ауууу имам још један ал није испала класична....
мортус пијан и око пола три улази риба са неким друштвом, мешаним, око 4 другарице и три лика са њима... и стају сто до нашег и ја наравно чим сам је видео, са 3 промила алкохола у крви прилазим столу и пробијам се кроз оне ликове што су били с њом и кажем јој следеће "Ти си нешто најдивније што сам икада видео"... Риба ме погледа и без речи окрене главу и почне да љуби овог лика до ње... И ја одем.... Ортак ме зајебавао једно 3 дана после ал шташ сад :)
аууу :D
korleone,jedno je sigurno, ostaces "na nogama" :)))
Na eskurziji u grckoj vidim ja u diskoteci jednu bas dobru ribu, stoji sa profesoricama, deluje starije od ostalih srednjoskolki, izdvoji se od profesorica i ode do dve srednoskolke, pomislim garan je samo naprednija od ovih. Pridjem pijan, nemam sta da izgubim i kazem "e izvini, ti se meni svidjas, hoces da plesemo?" ona se nasmeje i kaze "lepo je to, ali ja sam starija", ja jebiga sta cu, kad sam kreno da jedem govna jescu ih do kraja i kazem "pa sta ako si starija? koliko starija mozes da budes? hajde da plesemo" a ona kaze "ne mogu, ja sam profesorica", a one dve srednjoskolke me gledaju sa nevericom... kazem "ok, izvini..al stvarno super izgledas za svoje godine" ona se nasmeje i zahvali na komplimentu, ja zbrisem.
Ortaci kad su skontali poceli da pricaju okolo "sos startovo profesoricu, sos startovo provesoricu". Dva dana kasnije pocela je da kruzi prica da sam zapravo opalio profesoricu, ko god me je sta pitao izbegavao sam da pricam, odgovarala mi je vise ova druga varijanta :)
Svaka čast:) Ispade do jaja, hahaha.