Ју, ја заборавио да сам отворио ову тему....
ma...
GAGAFEJLE ZAŠTO TO RADIŠ DECHKO?
koje dečko?
Ja sam jednom prilikom(davno beše) preko dobre drugarice pitao neku likušu da šeta samnome. I tako ona uvek tražila izgovore neke. Idem ti ja školom sa ortacima i jedan me gurne pred tu likušu(kao da pokušam nešto), pogubio sam se kao Stojković na golu Wigana. Ona me samo pogledala, okrenula se i otišla.
Drugom prilikom, skorije bejaše, pre možda 2 meseca. Čekam ja na stanici noćni sto kec, i spazim neku pičku, metar od mene bila. I tako se mi čekajući stokec jebali pogledom jedno pola sata(možda i četres minuta), i taman skupih mudašca da joj priđem, kad eto ti ga stokec. Uđemo mi, ono prazan bus, možda bilo pešes ljudi. Ona stade pored sedišta i ja joj priđoh. Na foru ''e izvini'' , ona se okrete sa osmehom na licu, i ja je upitah da l' može da se pomeri da sednem. Taj dan sebi nikada neću oprostiti,možda kada budem jebao nešto.
JA JEBEEEEEEEEMMMMMMMMMMMM
Занимљива тема ......
Један ортак тео да мува и пришао девојкама у сепареу док нису гледале у њега и кад им је пришао баш близу , одјебном им се унео у фацу ,ваљда да га примете а ове две ликуше вриснуле и скочиле ко ђавола да су виделе ..... након чега их је отерао у курац и побегао......
Док сам ја имао доста екстремније испаде.Генерално , није ми тешко да приђем , али када попијем правим неопеване глупости.Типа , једном сам мртва пијан држећи се и ослањајући за сто видо да ме гледа једна мала (можда и није гледала ал ја сам стеко такав утисак ) , и мало гласније реко "ало мала дођи овамо" , ликуша је чак дошла , и кад стала поред мене ја њој "ајде сад пењи се на астал и крећи шоту!" , на шта се мало зачудила и нешто ме питала љубазно ал нисам чуо па сам морао да поновим "пењи се бре , не видим мехуриће!" .......... О.о и дан данас се питам који курац је то требало да значи ...........
Bio ja nedavno sa ortacima u ''Hipnotiku'', bila neka koktel žurka, pičkematerine, nebitno.
I moj ortak posle jedno ČITAVIH 25 minuta barenja, počne da se krlja s nekom likušom, on se zajebavao, a ona je mislila da će da bude s njim.
Sat vremena, 2 Mohita i 5 Jegera kasnije...
On zbari drugu likušu, i krene da je 'vata u tuđem separeu.
To sve videla ona prva, prišla mu i kao: ''Đido da ti nešto žemka na uvce!''
On ustaje, ne sluteći šta će se desiti, i zadobija teže telesne povrede u pubičnom delu, odnosno loukik u porodično stablo.
Vidim ja nešto se lik prevrće po patosu, mi mislili, ucirk'o se, pa kao, pusti ga nek' se veseli, saznali smo sutra celu telenovelu... :))
Колико си зиљав. :) А све туђе испале, овде се значи мало ко испалио? Или нешто друго.
Ja zljav?! Reme ti si međ' najziljavijim ođe!!1 (Proglašen od strane Mil'ce :))
To mi prvo pade na pamet... Mogu se setim neke svoje, ako će ti to ulepša dan? :)
Ја сам зиљав на свој начин. Али "Хипнотик" и коктел журка. :) Па ко још пије коктеле и иде тамо? Улепшаће ми вече. :)
Da da, tvoj ortak... xD
Ko reče da sam ja pio ziljave koktele? :)
VOPS I VOTKA FTW!
Ispravka: ZABODENA VOTKA I VOPS FTW! :)
Moraćeš sačekati jedno... pff... 5 minuta. :)
Ја једном отишао са једном другарицом на аду. Купамо се ми тако ја реко она оће нешто чим је звала само мене на аду, и сад у води узмем да је зајебавам као да је давим и шибнем јој прстенац. Ту сам се зајебао страшно. Прво мислим да ни Шапић не може онолико да искочи из воде, а ни да онако замахне руком. Друго, од тад се нисам чуо са њом. јбг, можда је хтела корак по корак, али шта да се ради сад.
воДка
a možda prst po prst? :D
Ma u redu je, ne moraš da se pravdaš.
Moj brat po babinoj liniji, ajte momci i devojke otvorite nam dušu....:)
Hmm... Ne znam... Aj'e...
Bila skoro proslava odlaska maturanata i tu sad, ono, ludnica, neki alfa baja, parkir'o ''Korsu'', puštajući mjuzu dok ne dođu trubači, ja trešten, ortaci zaliveni i oni... I!
Snimim neku trećakinju, i posle 5 minuta nećkanja, doteturam se do nje.
I ja ti tu krenem neku spiku, kao: Alo mače, ovo ono (Moj deo je simuliran, ne sećam ga se, njen deo mi je prepričavan u detalje), a ona me pogleda, nasmeši mi se jebozovno i kaže: NE! -.- A ja onako janpi, ako je verovati mojim ortacima, kažem: Ma boli me dupe, ionako si ružna k'o kurac!, na šta je ona mene istuširala svojom đus-votkom...
Nastavak priče uključuje i bežanje od pendreka, al' to bi sad bio oftopik. :D
ma pusti ga vis da troluje...