Ko poslEdnji pobEdnik 77

1. Ма шта те брига, мени је то највећи помак од кад вежбам, што сам почео да кулирам окружење... Ја толико умем, ако вам се не свиђа јбг, боље за сад не могу :))

2. Nećemo pobeći, je l' tako, društvo? :))

3. Ja hocu. Ali, samo sada.
    Vidimo se kada ponoc dodje, a mozda i pre...
    Cao! :))

4. Opasno ovaj čovek odlučan! :))

Remorker, ma kad uzmeš stolicu i sedneš i neće moći da gledaju u to, pa i nisi nepristojan. Al' se ceni to što imaš obzira. :))

5. A ledja? Ni to nije lepo odretati ljudima? :))

6. Jaaooo, Remorker, kako si ti fiiin... Samo da ti kažem, o'ta posla ništa nemaš! :/

7. Опет ја, да вас поздравим и Рем оачи овде линк за онај сајт где се аплоудују само аудио снимци, ако се не варам постоји такав, виђао сам на музичким форумима...
    Рем Морисон је имао фрку да покаже лице, а кад је то превазишао показивао је и друго лице!

8. Znam, znam... Iz ličnog iskustva.
    Msm, možda se ne vidi, ali je tako. :)

9. Ajde, Uroše, dođi nam opet :))

10. E pa ne znam za to, al potrazicu. Jer realno nemam potrebe da kacim video :) Aj poz.

11. Ama valjda Remorker nije otišao nego se pozdravlja sa njim. Ako sam u pravu... :)
    Mada, on i kad je tu samo nešto dobaci sa strane, retko je konstantno u razgovoru.

12. Možda i nije otišao, ko će ga znati... :)

13. To ti kažem... Uvek se sa strane uvuče u žbun pa posmatra :)

14. Da :) Odoh ja da operem sudove, vratiću se :))

15. Nisamo svi otili. Ja sam tu u mom omiljenom zbunu :)

16. Ja sam moje oprala već!
    Ti, Remorker, nemaš posuđa za oprati? :))

17. Remo snajperiše :))

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.