Ko poslEdnji pobEdnik 77

1. Ja sam svoju maramu s radošću izgubila(oduvek sam mrzela uniformisanost)!

2. Ne baš, selila sam se samo tri puta, ali je bilo drastično...čitave države sam menjala :)

3. Gogo, to ze zove podsvesni bojkot! :))

4. Eks Ju ili "one prave"? :))

5. Prave Gogo. Sad sam se skrasila.

6. Ti ko putnik namernik... :)

7. Jaco,ja bojkotujem svaku vrstu uniformisanosti,to me guši do bola.Nije da sad nešto štrčim,ali me uniforma podseća na Orvela..brrrr!
    Nato,blago tebi.. :))

8. Uniformisane žene... do jaja :)

9. Imam problem sa uniformisanošću takođe! Zato i ne mogu da pronađem odgovarajuće čizme već mesec dana!!! Sva sreća pa me vreme služi!

10. Pele,volim i ja da se igram "prerušavanja" menjajući razne uniforme-od frenč sobarice do oficirke :))))
    Ali ovde se radi o nametanju volje,o poništavanju individualnosti.
    A i ti si ko Rodni! :))))))

11. Predraže, sad ćeš da se ložiš na komunalne policajke :)))))

12. Namerno će da duvani po ofisu,da ga uhvate i stave mu lisice! :)))

13. VanGoga je pobornik osobenosti i originalnosti :)

14. Jesam,Jaco-ne mora to odmah da se vidi s kilometra("gledajte me,ja sam originalna"-kao što jednom napisah)-nego ono:pusti čoveka da bude svoj,da odluči šta želi,a šta ne.
    Koliko bi se konflikata i svađa izbeglo da je tako bilo...

15. Tako mi je žao, ali moram da idem u goste. Lep ostanak vam želim :)))

16. Uživaj Nato! :))
    Još malko pa idem i ja..

17. Mada, dosta se zato i napravi konflikata. Zbog bandoglavih koji ne puštaju da budeš svoj!
    A ti što nisu uniformisani tobož, gori su od sve dece!

18. Gogo, išao sam da jedem, ali ovaj tvoj post o prerušavanju mi nije promakao, čisto da znaš :)

19. Zamisli kako je meni bilo kad sam u štampariji,gde sam radila kao graf.dizajner,morala da nosim one radne mantile!!!!Ljubičaste!!!Pa još 12 brojeva veći!Znači,nisam mogla da se usredsredim na posao sve smišljajući razloge da skinem to g...no!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.