Ko poslEdnji pobEdnik 77

1. Ja sam svoju maramu s radošću izgubila(oduvek sam mrzela uniformisanost)!

2. Ne baš, selila sam se samo tri puta, ali je bilo drastično...čitave države sam menjala :)

3. Gogo, to ze zove podsvesni bojkot! :))

4. Eks Ju ili "one prave"? :))

5. Prave Gogo. Sad sam se skrasila.

6. Ti ko putnik namernik... :)

7. Jaco,ja bojkotujem svaku vrstu uniformisanosti,to me guši do bola.Nije da sad nešto štrčim,ali me uniforma podseća na Orvela..brrrr!
    Nato,blago tebi.. :))

8. Uniformisane žene... do jaja :)

9. Imam problem sa uniformisanošću takođe! Zato i ne mogu da pronađem odgovarajuće čizme već mesec dana!!! Sva sreća pa me vreme služi!

10. Pele,volim i ja da se igram "prerušavanja" menjajući razne uniforme-od frenč sobarice do oficirke :))))
    Ali ovde se radi o nametanju volje,o poništavanju individualnosti.
    A i ti si ko Rodni! :))))))

11. Predraže, sad ćeš da se ložiš na komunalne policajke :)))))

12. Namerno će da duvani po ofisu,da ga uhvate i stave mu lisice! :)))

13. VanGoga je pobornik osobenosti i originalnosti :)

14. Jesam,Jaco-ne mora to odmah da se vidi s kilometra("gledajte me,ja sam originalna"-kao što jednom napisah)-nego ono:pusti čoveka da bude svoj,da odluči šta želi,a šta ne.
    Koliko bi se konflikata i svađa izbeglo da je tako bilo...

15. Tako mi je žao, ali moram da idem u goste. Lep ostanak vam želim :)))

16. Uživaj Nato! :))
    Još malko pa idem i ja..

17. Mada, dosta se zato i napravi konflikata. Zbog bandoglavih koji ne puštaju da budeš svoj!
    A ti što nisu uniformisani tobož, gori su od sve dece!

18. Gogo, išao sam da jedem, ali ovaj tvoj post o prerušavanju mi nije promakao, čisto da znaš :)

19. Zamisli kako je meni bilo kad sam u štampariji,gde sam radila kao graf.dizajner,morala da nosim one radne mantile!!!!Ljubičaste!!!Pa još 12 brojeva veći!Znači,nisam mogla da se usredsredim na posao sve smišljajući razloge da skinem to g...no!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.