Prijava

Ja sam svoju maramu s radošću izgubila(oduvek sam mrzela uniformisanost)!

Ne baš, selila sam se samo tri puta, ali je bilo drastično...čitave države sam menjala :)

Gogo, to ze zove podsvesni bojkot! :))

Eks Ju ili "one prave"? :))

Prave Gogo. Sad sam se skrasila.

Ti ko putnik namernik... :)

Jaco,ja bojkotujem svaku vrstu uniformisanosti,to me guši do bola.Nije da sad nešto štrčim,ali me uniforma podseća na Orvela..brrrr!
Nato,blago tebi.. :))

Uniformisane žene... do jaja :)

Imam problem sa uniformisanošću takođe! Zato i ne mogu da pronađem odgovarajuće čizme već mesec dana!!! Sva sreća pa me vreme služi!

Pele,volim i ja da se igram "prerušavanja" menjajući razne uniforme-od frenč sobarice do oficirke :))))
Ali ovde se radi o nametanju volje,o poništavanju individualnosti.
A i ti si ko Rodni! :))))))

Predraže, sad ćeš da se ložiš na komunalne policajke :)))))

Namerno će da duvani po ofisu,da ga uhvate i stave mu lisice! :)))

VanGoga je pobornik osobenosti i originalnosti :)

Jesam,Jaco-ne mora to odmah da se vidi s kilometra("gledajte me,ja sam originalna"-kao što jednom napisah)-nego ono:pusti čoveka da bude svoj,da odluči šta želi,a šta ne.
Koliko bi se konflikata i svađa izbeglo da je tako bilo...

Tako mi je žao, ali moram da idem u goste. Lep ostanak vam želim :)))

Uživaj Nato! :))
Još malko pa idem i ja..

Mada, dosta se zato i napravi konflikata. Zbog bandoglavih koji ne puštaju da budeš svoj!
A ti što nisu uniformisani tobož, gori su od sve dece!

Gogo, išao sam da jedem, ali ovaj tvoj post o prerušavanju mi nije promakao, čisto da znaš :)

Zamisli kako je meni bilo kad sam u štampariji,gde sam radila kao graf.dizajner,morala da nosim one radne mantile!!!!Ljubičaste!!!Pa još 12 brojeva veći!Znači,nisam mogla da se usredsredim na posao sve smišljajući razloge da skinem to g...no!