Ko poslEdnji pobEdnik 77

1. :))) Ti bi preko mene da se obogatiš? :)) Eto, znala sam da će se pojaviti neko samo da me iskoristi :))

2. znala sam da će se pojaviti neko samo da me iskoristi

Hahahha, kakav stereotip!! :))) Ma kako iskoristi, a što sam ti onomad onoliko svirao, to nikom ništa!?! :))
    Ma šalim se, neću ja pare, ja samo hteo da se uverim da me nećeš zaboraviti i kad budeš neko u snobovskom svetu :)

3. Šalim se i ja, jao... :))

Ma, nema šanse da ću zaboraviti :) Biću ja neko iz bez tog snobovskog sveta :))

4. It's a deal! :) Onda ću ja i ubuduće rado da svraćam u ove sitne sate sa bocom nekog dobrog vina :))

5. :) Žene i vino, pa da, ide to... :))

6. Ne znam ja ništa, al' ako ti tako kažeš... hajde da ti verujem :))

7. E, dobro je kad i meni neko nešto da poveruje :))

8. Uh, otkud sad to!?! :) A ja baš bio pun poverenja... dobro si mi oči otvorila :))
    Mada... noć, udaljeni put, neugledna radnjica... samo je trebalo sabrati dva i dva :D

9. :)) Vidiš, bre, kako sam opasna, ko bi rek'o... :))

10. :drhti gore od onog što nosi kameru u veštici iz Blera: :))

11. :))) E, smešan si :))

12. :shvata da se ona hrani njegovim strahom i da joj tako raste samopouzdanje, pa se pravi da više nije uplašen i pokušava da sakrije mucanje pevanjem: :))

13. :pokušava da je uspava glasom kao što je čarobna harfa uspavala džina: :))

14. Ali ja nisam džin :))

15. Pa kad si pila Božen turbo šlank :D
    Ma nisam ni ja čarobna harfa... mada, pripisuju mi se neke posebne moći :))

16. U to ne sumnjam, u te moći :))

17. Reći ću ti u drugom životu kad oboje budemo mačke! :))

18. :)) Važi :) Ja bih sada da se povučem u svoje odaje na počinak, uspavali ste me tom divnom pesmom... :)

19. :ljubi lepu gospođicu u obraz uz želju da sanja nešto lepo što će je celog dana držati raspoloženom: :))

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.