Ko poslEdnji pobEdnik 77

1. :))) Ti bi preko mene da se obogatiš? :)) Eto, znala sam da će se pojaviti neko samo da me iskoristi :))

2. znala sam da će se pojaviti neko samo da me iskoristi

Hahahha, kakav stereotip!! :))) Ma kako iskoristi, a što sam ti onomad onoliko svirao, to nikom ništa!?! :))
    Ma šalim se, neću ja pare, ja samo hteo da se uverim da me nećeš zaboraviti i kad budeš neko u snobovskom svetu :)

3. Šalim se i ja, jao... :))

Ma, nema šanse da ću zaboraviti :) Biću ja neko iz bez tog snobovskog sveta :))

4. It's a deal! :) Onda ću ja i ubuduće rado da svraćam u ove sitne sate sa bocom nekog dobrog vina :))

5. :) Žene i vino, pa da, ide to... :))

6. Ne znam ja ništa, al' ako ti tako kažeš... hajde da ti verujem :))

7. E, dobro je kad i meni neko nešto da poveruje :))

8. Uh, otkud sad to!?! :) A ja baš bio pun poverenja... dobro si mi oči otvorila :))
    Mada... noć, udaljeni put, neugledna radnjica... samo je trebalo sabrati dva i dva :D

9. :)) Vidiš, bre, kako sam opasna, ko bi rek'o... :))

10. :drhti gore od onog što nosi kameru u veštici iz Blera: :))

11. :))) E, smešan si :))

12. :shvata da se ona hrani njegovim strahom i da joj tako raste samopouzdanje, pa se pravi da više nije uplašen i pokušava da sakrije mucanje pevanjem: :))

13. :pokušava da je uspava glasom kao što je čarobna harfa uspavala džina: :))

14. Ali ja nisam džin :))

15. Pa kad si pila Božen turbo šlank :D
    Ma nisam ni ja čarobna harfa... mada, pripisuju mi se neke posebne moći :))

16. U to ne sumnjam, u te moći :))

17. Reći ću ti u drugom životu kad oboje budemo mačke! :))

18. :)) Važi :) Ja bih sada da se povučem u svoje odaje na počinak, uspavali ste me tom divnom pesmom... :)

19. :ljubi lepu gospođicu u obraz uz želju da sanja nešto lepo što će je celog dana držati raspoloženom: :))

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.