Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
ok sad kljucno pitanje kako da vide da sam pametan dobar i duhovit na prvi pogled :)
Istetoviras na celu "ja sam pametan dobar i duhovit - majkemi" Realno, to nikom nece promaci :))
Pa kad ih zainteresuješ na prvi pogled, počnu da pričaju sa tobom, pa će videti kakav si :)
bogme ima logike :)
Samo nemoj u oci da ih gledas, da ne primete taj, kako ti rece, psiho pogled :)
crne naocare su mislim rijesile taj problem :)
Pa da :) Ako prođeš na prvu loptu, one su već pečene :) Dobro, malo će da tvrde pazar kao i sve žene, ali nemoj da odustaješ :)
A ne treba da se odustane?! Aaa.... :)))
:traži svesku. zapisuje "ne treba da se odustane - konju jedan":
vidis kako je korisno caskati sa zenskom osobom ja i Rem svasta naucismo :)
Pa, normalno da ne treba odustajati :)
a jes i cula za ono "za autobusima i zenama...." :)
ja trcim za autobusom.
Ne vredi trčati, to? :))
eeee to :)...ja ne trcim, jedva i pjeske da idem :)
Vidiš, ja za busom uvek potrčim, uvek ga stignem :) Ko zna kad će naići sladeći, treba iskoristiti priliku... :)) E, tako ti je i sa devojkama/momcima :) Da ne bude posle kasno :)
ne znam za vas ali po Pg busovi idu na 15-30 min :)...... inace ako ce da glumata nek ide u....:)...uvjek mi je to bilo njesra :)
A ne prolazi ni iskrenost, veruj mi, tako ti je to, jbg...
E to je jadno...
prolazi kod pravih ljudi vidis sreca tvoja pa sam ja naisao :)).....salim se, generalno ljudi nisu dobri al me ipak nervira "kao necu jos malo pa ocu" i tome slicno lijepo ja to posaljem u... ako sam ja ovako fin nek bude i ona...ili on :)...dobro ipak samo ona :))
Jeste, slažem se, ali je tako, nažalost, posebno u muško-ženskim odnosima...