:)))
Saću da pravim grenadir-krompir :)
Akad već barim krompiralju,odvojim i malko za ruke,mada se ne setim uvek ili nemam vremena..š'a da se kaže.. :))
Jes' probala? :)
Ma,ja bih pešice došla,ali moram da znam da li će to biti baš 27. pa moram da "barim" sestru da dođe sa mnom-i ona je Vukajlijašica,pa da li će "leći" plata do tad..trista čuda.. :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ej, haj bas nas briga....
...vozamo se na taljiga...
Трт-мрт...
Odoh... al ne na taljigama :)
E,ae sretan put!
Ajd' malo mesta za mene! :))
Gde čeljad nisu besna, kuća nije tesna :)
E,tako more-da se malo uglavim,pa idem da ljuštim krompir! :)))
Za ručak ili za ruke?
Saću da pravim grenadir-krompir :)
Akad već barim krompiralju,odvojim i malko za ruke,mada se ne setim uvek ili nemam vremena..š'a da se kaže.. :))
Jes' probala? :)
Nisam,al mislim o tome. Prvom prilikom ću!
Jao,breee,što bih volela da dođem na fešn definišn!
Još ne znam 'oću li moći.
Ajdeeee, pliiiiiz!
Ma,ja bih pešice došla,ali moram da znam da li će to biti baš 27. pa moram da "barim" sestru da dođe sa mnom-i ona je Vukajlijašica,pa da li će "leći" plata do tad..trista čuda.. :)
A ko ti je sestra Gogo?
Snohvatica.Moja rođena mlađa šveca :))
Nisam imala prilike da je upoznam, ali to je divno. Imam i ja mlađu sestru, ali ona ne bi ovde došla ni puškom da je nateraš...mnogo je ozbiljna :)))
E,ova moja nije ič ozbiljna(a nisam ni ja),pa se slažemo.
Mlađa des' godina od mene.
Moja 3.
Jel' ti je i najbolja drugarica?
Meni je Sno va vjeki vjekov.Mada ume da me satamani nekad u zdrav mozak,ali to samo njojzi dozvoljavam :))