Ko poslEdnji pobEdnik 77

1. Cao, drustvance, ja sam slucajno svratila u `drugu smenu`...
    Ne odoleh iskusenju............. :))

2. Ja sama činim društvance... Ćao!
    Meni samo druga smena i slobodna za ovde... :))

3. Ипак добијам....

4. Pa kad brzo jedeš.

5. Ееее , не могу да се задржим па то ти је......ништа надам се да неће ускоро да се заврши.....

6. Pa ono da je pri kraju - jeste, ali nema Lullaby, a drugi niko ne zaključava! :))

7. Ajd da ne pobedi ova grobarka na kvarno :)

8. Ne danas ti... Samo ne danas! Neeeeeeeeeeeeee!

9. Nemoj jacka da si takva... na kraju ćeš samu sebe ubediti da sam maler... što realno nije istina :)

10. Ma znam, ćuti...
    Ko još može biti maler sa tom blesavom slikom, molim ja tebe :))
    Iz tvojih usta u Božije uši... :)

11. Poslednji put kad sam menjao avatar, neki su ovde digli pobunu, prestali ljudi da pričaju sa mnom... a još sam bio stavio nekog huligana sa šalom preko lica :)
    Naravno, taj huligan nije navijao za partizan :)

12. Uf, uf, nisam ni sumnjala... :)
    No, ne bi ni meni bilo svejedno da promeniš opet, ali eto, ja te ne bih sankcionisala za razgovor... :)

13. Hm, ipak ne bih ja da rizikujem, možda samo hoćeš da me navučeš na tanak led :)))

14. Ne boj se, nisam ja od tih... Ja sam za fer plej! :)
    Uostalom, to ni meni ne odgovara :)

15. Eto ti je, nosi je kući!!! :p

16. :zaginjava od mahanja:

17. :mahnu, pa potrča u pomoć:

18. :uspeva nekako da je vrati, i ugleda zahvalni osmeh: :))

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.