Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Pa sad, to je diskutabilna tema...:)
Nije uopšte diskutabilno, veruj mi :)
Neki kažu: Zatvor je bolji.
Aaaa sad ja shvatam zasto roditelji placu kad salju sina u vojsku...:)
Plakao bi i on da zna šta ga čeka ;-)))))
Znaci ti imas takvih uspomena sa drugovima iz vojske?:))
Ma jok, ja sam imao pravilo kad mi ispadne sapun, ja ga prežalim...
Sad se vise proizvode ovi tecni sapuni...Ne bi trebalo da bude vise takvih problema.:)
Sada je srećom ukinuto služenje vojske.
Nesrecom, zatvor nije...:)
Malo ih je, šta više (imajući u vidu dešavanja u Srbiji).
Ma...
Nemam izrazitu potrebu da se bavim time.
Caki is back! :))
Aha...Posle 5 dugih dana.:)
Aj em bek!
E, pa lepo :)) Šta ima kod tebe?
Bila na pauzi....
Ima kokice i jogurt.
Kod mene ima kafa, ko hoće, može da svrati :))
Ako znas da gatas, ja cu da dodjem..:)
E, ne znam, zna cimerka, al' nije tu :)